Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Galatasaray poate fi o opţiune pentru el". Oficialul Farului a comentat transferul lui Ianis Hagi în Turcia

"Galatasaray poate fi o opţiune pentru el". Oficialul Farului a comentat transferul lui Ianis Hagi în Turcia

Farul Constanța

Comentarii

Ciprian Marica, acţionar minoritar al Farului Constanţa a vorbit despre un potenţial transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray, în această vară.

Fostul atacant al naţionalei României a vorbit despre un transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray, fosta echipă a tatălui fotbalistului de la Alaves, Gheorghe Hagi. Ianis are oportunitatea să îi calce pe urme lui Gică Hagi, cu un transfer la multipla campioană a Turciei.

Gică Hagi este o legendă a celor de la Galatasaray, considerat de mulţi dintre suporterii formaţiei din Istanbul drept cel mai mare jucător străin din istoria clubului. Ciprian Marica a analizat parcursul lui Ianis Hagi şi consideră că se poate impune la Galatasaray. Marica a evidenţiat şi prestaţiile bune de la echipa naţională, ale jucătorului român de la Alaves.

Ciprian Marica: "E important pentru Ianis să stea afară

"E important pentru Ianis şi pentru orice jucător tânăr este să stea afară, să se lupte să joace la echipele puternice. Galata poate fi o opţiune pentru Ianis, are toate calităţile necesare să joace la cel mai înalt nivel. A demonstrat la naţională când a intrat. Trebuie să-l faci pe jucător să se simţă dorit. Ianis vine după o accidentare şi are nevoie de un antrenor care să stea în spatele lui şi să-i ofere încredere.", a declarat Ciprian Marica, după înfrângerea Farului Constanţa cu FCSB.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului român al celor de la Glasgow Rangers, împrumutat de scoţieni în Spania, la Deportivo Alaves. 

  • 22 de prezenţe a bifat Ianis Hagi în tricoul celor de la Deportivo Alaves, în toate competiţiile, în actuala stagiune

Afla mai multe despre: ciprian maricaianis hagigalatasarayfarul constantafarulfcsbsuperligagica hagi 

viewscnt
Articole similare