Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are echipa mai valoroasă, dar îl bat cu 6-0”. Gigi Becali, mesaj direct pentru noul rival la titlu: ”Nu mi-e frică”

”Are echipa mai valoroasă, dar îl bat cu 6-0”. Gigi Becali, mesaj direct pentru noul rival la titlu: ”Nu mi-e frică”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu şi a avut un mesaj direct pentru Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Gigi Becali şi-a găsit o nouă ţintă: ”Nu mi-e frică”

Gigi Becali a reacţionat după ce echipa la care este patron s-a distanţat în fruntea clasamentului şi a avut un mesaj pentru rivalul Mihai Rotaru.

FCSB şi Universitatea Craiova au meci direct în runda următoare din play-off, dar Gigi Becali a anticipat o victorie fără dubiu a liderului contra oltenilor lui Rotaru.

”Dacă îi batem, eu cred că da, e decisiv, dar nu vreau să mai vorbesc despre astea. După, mă apucă trufia şi imediat sar pârleazul. Rotaru are echipa mai valoroasă, eu asta am mai zis, dar atât de slabă în prima repriză contra Rapidului? 

Nu mi-e frică de Rotaru. N-are ce să-mi fie frică după ce îl bat cu 6-0. Dacă câştigăm, suntem la 10 puncte şi nu mai are ce să se întâmple”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În clasament, în urma acestui rezultat, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Etapa viitoare ar putea fi decisivă pentru lupta la titlu din campionat. Dacă FCSB câştigă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, atunci distanţa dintre primele două clasate s-ar mări la 10 puncte.

Iar în cazul în care oltenii s-ar impune pe Arena Naţională, campionatul s-ar relansa, deoarece ecartul între locul 1 şi locul 2 s-ar micşora la patru puncte.

Basarab Panduru a vorbit şi el despre runda a treia din play-off-ul Superligii: ”Acolo se rupe campionatul, dacă FCSB câştigă cu Craiova. Ce să mai fie? Ce sa mai faci?”.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai rotarusuperliga 

viewscnt
Articole similare