Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acolo se rupe campionatul”. Panduru, ipoteză lansată în direct după victoria FCSB-ului cu Farul: ”Aşa ieşi campion” | EXCLUSIV

”Acolo se rupe campionatul”. Panduru, ipoteză lansată în direct după victoria FCSB-ului cu Farul: ”Aşa ieşi campion” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus pe terenul campioanei încă în exerciţiu Farul Constanţa. Formaţia roş-albastră a reuşit o victorie la limită chiar la Ovidiu, iar campionatul a sărit în aer, deoarece distanţa dintre primele două locuri s-a mărit la şapte puncte în prezent.

Campioana Farul Constanţa a pierdut pe teren propriu cu liderul FCSB, scor 0-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Şut, în minutul 82, în urma unui corner executat de Florinel Coman.

La finalul meciului, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au tras concluziile în urma rezultatului înregistrat la Ovidiu între campioana actuală şi, posibil, viitoarea campioană.

Panduru s-a pronunţat: ”Eu cred că un rezultat de egal era mai corect. Tavi ăla bun de acum vreo doi ani băga mingea aia în poartă”.

Dică l-a urmat: ”FCSB a avut cea mai mare ocazie, cea a lui Tavi. De la Farul poate concura ocazia lui Grameni din prima repriză”. 

Panduru a continuat: ”Mie nu mi-a plăcut FCSB, a fost un fotbal lent. Părea că sunt ambele echipe mulţumite. Şut are o poziţie complicată la gol, este ieşit mult din spaţiul porţii, dar reuşeşte să plaseze mingea pe cadrul porţii”.

Predicţii pentru ce a mai rămas de jucat din actualul sezon de play-off

Referitor la revenirea lui Vlad Chiricheş în echipa de start a FCSB-ului, experţii Orange Sport şi-au exprimat opiniile.

”Se vede că are experienţă, dar a avut unele momente de ezitare, unele scăpări. E un jucător care comunică mult, vorbeşte mult cu coechipierii şi îi dirijează, îi coordonează”, a declarat Dică.

Panduru l-a secondat: ”Nu aş pune mult lupa pe el. A venit după o accidentare gravă. Important e că a jucat şi a rezistat 90 de minute întregi. Pare că mai joacă trei-patru ani la noi, unde nu te omori prea mult”.

Întrebat în ce procente este FCSB campioană la momentul de faţă, Nicolae Dică a răspuns: ”80%. Nu văd celelalte echipe să câştige tot”. Pandi a răspuns şi el la provocare: ”Destul de mult. Acolo se rupe campionatul, dacă FCSB câştigă cu Craiova. Ce să mai fie? Ce sa mai faci?

FCSB nu mai are nevoie acum neapărat de jucat frumos, contează doar victoriile şi, la final, aşa ieşi campion”, a concluzionat Panduru.

În clasament, în urma acestui rezultat, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Astfel, ipoteza lansată de Basarab Panduru stă în felul următor. Etapa viitoare ar putea fi decisivă pentru campionat. Dacă FCSB câştigă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, atunci distanţa dintre primele două clasate s-ar mări la 10 puncte.

Iar în cazul în care oltenii s-ar impune pe Arena Naţională, campionatul s-ar relansa, deoarece ecartul între locul 1 şi locul 2 s-ar micşora la patru puncte.

Clasamentul play-off-ului:

  • FCSB - 38 de puncte
  • Universitatea Craiova - 31 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • CFR Cluj - 28 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • Rapid - 28 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • Farul - 25 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
  • Sepsi - 23 de puncte (A beneficiat de rotunjire)

Programul etapei a treia din play-off:

  • Sepsi - Farul
  • Rapid - CFR Cluj
  • FCSB - Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: fcsbfarulsuperligafarul fcsb 

viewscnt
Articole similare