Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a primit în această seară oferta din Superliga, cu tot cu contract! ULTIMA ORĂ

Marius Şumudică a primit în această seară oferta din Superliga, cu tot cu contract! ULTIMA ORĂ

Superliga

Comentarii

"Morişca" antrenorilor poate continua în Superliga. Marius Şumudică (53 de ani) a revenit în prim-plan cu o ofertă pe care ar fi primit-o din zona de jos a clasamentului. Duminică, oferta ar fi fost lansată, pentru a salva echipa.

Patronul din Superliga l-a sunat pe Marius Şumudică! Antrenorul a primit contractul şi trebuie să decidă

În timp ce cluburile din play-off şi-au păstrat antrenorii cu care vor să-şi îndeplinească obiectivele până la finalul sezonului, în play-out situaţia este diferită. Multe schimbări au avut loc în săptămânile recente, iar ultima confirmată este cea de pe banca lui Poli Iaşi, acolo unde urmează să ajungă un dublu campion al României cu CFR Cluj. 

Al doilea club aflat pe loc de baraj se gândeşte să producă schimbarea pe banca tehnică. 

FCU Craiova 1948 a pierdut cu Oţelul, scor 2-1, al doilea eşec consecutiv din play-out, iar încă un şoc se poate produce la nivelul băncii tehnice. 

Deşi Adrian Mititelu junior a spus că Nicolo Napoli va continua, Fanatik anunţă că Adrian Mititelu l-a ofertat pe Marius Şumudică, imediat după cele 90 de minute care au dezamăgit conducerea. De altfel, şefii echipei din Oltenia au ţinut o şedinţă-fulger care a durat peste o jumătate de oră, după meci, perioadă în care cei din cadrul echipei n-au oferit declaraţii. 

Sursa citată susţine că Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Şumudică şi i-a oferit deja contractul asupra căruia antrenorul trebuie să se decidă, pentru a ajunge la FCU Craiova 1948. Afaceristul i-a promis tot sprijinul şi condiţiile potrivite pentru a duce clubul acolo unde şefii consideră că merită. 

Este a doua propunere pe care Marius Şumudică o primeşte din play-out-ul Superligii, după ce a mai fost dorit şi de Petrolul, pe care a refuzat-o, deşi are o relaţie bună cu patronul Marian Copilu. 

Marius Şumudică anunţa că-şi doreşte să semneze cu un club din străinătate, însă nu a exclus varianta revenirii în Superliga. 

Într-o altă intervenţie, Marius Şumudică vorbea despre singura echipa din România unde simte că n-ar putea antrena

El a cucerit titlul în România cu Astra, în 2016, iar de-a lungul carierei le-a mai antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Concordia Chiajna şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica ofertaadrian mititeluantrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare