Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, anunţ de mare interes pentru toată suflarea giuleşteană. Care este viitorul lui Bergodi la Rapid şi ce alt nume de antrenor a avansat

Dan Şucu, anunţ de mare interes pentru toată suflarea giuleşteană. Care este viitorul lui Bergodi la Rapid şi ce alt nume de antrenor a avansat

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a fost în centrul atenţiei la meciul din Craiova dintre Universitatea şi Rapid. Patronul giuleştenilor a luat privirile în galeria giuleştenilor.

Rapid a pierdut contra Universităţii Craiova, în deplasare, scor 1-2, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Dan Şucu, patronul bucureştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa alături de suporteri înainte de partida din Bănie. 

La o zi distanţă, Dan Şucu a vorbit despre situaţia în care a ajuns Rapidul, echipă care a suferit două eşecuri din două în play-off.

De asemenea, finanţatorul din Giuleşti a oferit detalii şi cu privire la poziţia pe care în momentul de faţă o are antrenorul Cristiano Bergodi la echipă.

"Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. 

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

Nu, este un tehnician care are zile mai bune, zile mai proaste, este tehnicianul Rapidului. La unele meciuri poate fi mai inspirat, la altele mai puţin inspirat. El este antrenorul Rapidului până în vară. 

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi", a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

În prezent, Rapid a coborât pe locul 4 în clasament, cu 28 de puncte şi golaveraj -2.

Afla mai multe despre: rapiddan sucucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare