Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, atacat de rivali după înfrângerea de la Craiova: „Nu i-a priit parizerul, e mâncarea săracului!” | EXCLUSIV

Dan Şucu, atacat de rivali după înfrângerea de la Craiova: „Nu i-a priit parizerul, e mâncarea săracului!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în Superliga României.

Dan Şucu, lovit din toate părţile după Universitatea Craiova - Rapid 2-1

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu suporterii înainte de marele meci din Bănie. Toată atitudinea omului de afaceri a fost prilej pentru rivali să-l ironizeze, mai ales la finalul meciului.

Sorin Cârţu s-a bucurat de victoria oltenilor şi consideră că acţiunile lui Dan Şucu au fost strict de marketing, ţinând să arunce şi câteva „săgeţi” la adresa rivalului de la Rapid.

„Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo. Sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a declarat Sorin Cârţu în direct la Orange Sport.

Ce a declarat Petev după ”thriller-ul” din Bănie

”Meciul a fost împărţit în două. În prima repriză am jucat slab, am făcut multe greşeli. Ceea ce ne bucură este că am reuşit să intrăm cu 0-0 la pauză. 

Cred că am meritat să câştigăm. Rapid este o echipă foarte bună. Am jucat cu un om mai puţin aproape 45 de minute, cu tot cu felicitări.

Felicit suporterii! Au fost, din nou, al 12-lea jucător. Trebuie să lucrăm la psihic şi mă bucur că am făcut atât de mulţi oameni fericiţi.

Oamenii de pe bancă au adus un mare plus. (n.r. despre Mitriţă) Ştiu cât de important este pentru echipă. A fost căptian, un lider şi a arătat fix ce trebuia pe teren. După părerea mea, Mitriţă ar merita să fie la echipa naţională.

Nu mă gândesc la campionat, ci la meciul care urmează”, a spus Petev după meci.

Afla mai multe despre: dan sucusorin carturapiduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare