Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat la FCU Craiova? Adrian Mititelu Jr. acuză: ”Problema este la ei, dar noi suntem înjuraţi”

Ce s-a întâmplat la FCU Craiova? Adrian Mititelu Jr. acuză: ”Problema este la ei, dar noi suntem înjuraţi”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre situaţia în care a ajuns echipa din Bănie.

FCU Craiova 1948 a pierdut cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 1-2, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi. În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalty prin Cisoti.

Imediat după meci, Adrian Mititelu a intrat în vestiarul echipei pentru o lungă şedinţă şi a cerut explicaţii pentru situaţia complicată în care a ajuns gruparea din Bănie.

Caz extrem la Craiova. Pe cine acuză Mititelu Jr.: ”Situaţia e mai complicată decât ne-am fi aşteptat”

La scurt timp, Adrian Mititelu Jr. a ţinut o conferinţă de presă şi a dezvăluit ce s-a discutat cu uşile închise în vestiarul FCU Craiova.

Acesta a precizat că există anumite neînţelegeri între jucători, neînţelegeri pentru care conducerea clubului are de suferit, dar pe care trebuie să le rezolve în cel mai scurt timp posibil.

”Supărarea e foarte mare. Situaţia e mai complicată decât ne-am fi aşteptat vreodată. Dar nu trebuie să disperăm, mai sunt şapte meciuri. Sunt şanse în continuare să ne salvăm de acest loc de baraj sau de un loc de baraj.

Sunt nişte disensiuni la nivel de jucători, un lucru ce trebuia să-l rezolvăm de mai mult timp. Am crezut că sunt nişte probleme rezolvabile, dar am ajuns în situaţia în care să ne fie teamă de retrogradare.

Trebuie să strângem rândurile. Am avut o şedinţă mai lungă cu jucătorii, staff-ul şi toti oamenii din jurul echipei. Fiecare şi-a spus părerea, dar cei care vor lua deciziile suntem noi. 

Trebuie să rezolvăm problemele care se află între jucători. S-au creat două-trei bisericuţe şi asta se vede pe teren. Fiecare îşi reproşează lucruri celuilalt. Acest lucru a distrus echipa şi a dus-o în punctul acesta.

De la meciul cu Rapid când ne-au întors, în loc să ne ducem pe locul 5 am intrat într-o vrie care nu se mai termină. Când au apărut eşecurile, au început şi reproşurile. S-a accentuat această stare de separare între jucători. Şi acum noi suntem puşi în faţa faptului împlinit, noi suntem înjuraţi, suntem cei care trebuie să-şi asume vina, nu antrenorul sau altcineva.

Nu am mai văzut ca o echipă cu un asemenea lot să ajungă într-o asemenea postură. Toată lumea vorbeşte că avem jucători cu calitate, care încântă, dar ajungem să fim pe locul unde suntem. Mă uit la clasament cu o durere de inimă.

Le-am cerut explicaţii jucătorilor şi le-am făcut nişte reproşuri. Tatăl meu i-a menajat foarte mult pe jucători pentru că este un tip foarte apropiat de ei şi întotdeauna am căutat scuze în altă parte, dar acum nu se mai poate.

Problema este la ei. Poate să vină şi Guardiola, dar dacă ei nu-şi schimbă atitudinea şi nu realizează în ce postură ne aflăm, este foarte grav”, a declarat Mititelu Jr.

FCU Craiova ocupă locul 8 din 10 în play-out, cu doar 16 puncte acumulate. Doar Dinamo şi Botoşani sunt clasate sub Craiova.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelu jrsuperliga 

viewscnt
Articole similare