Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, prima reacţie după ce a fost pus pe liber de Poli Iaşi: ”Nu mi-e ruşine de ceea ce am făcut. Nu m-am plâns”

Leo Grozavu, prima reacţie după ce a fost pus pe liber de Poli Iaşi: ”Nu mi-e ruşine de ceea ce am făcut. Nu m-am plâns”

CSM Poli Iași

Comentarii

Leo Grozavu (56 de ani) a avut prima reacţie după ce a fost pus pe liber de Poli Iaşi şi a precizat că s-ar fi salvat de la retrogradare dacă ar fi rămas până la finalul sezonului la echipă.

Poli Iaşi a început cum nu se poate mai rău play-out-ul şi a pierdut ambele partide jucate până acum.

După eşecul venit la Galaţi contra Oţelului (0-1), formaţia din Copou a cedat şi pe terenul Botoşaniului (1-2).

Prima reacţie a lui Leo Grozavu: ”Aş fi luptat până la capăt”

În urma înfrângerii suferite contra ultimei clasate, conducerea celor de la Poli Iaşi a luat decizia de a-l înlocui pe Leo Grozavu, antrenorul care a reuşit promovarea ieşenilor pe prima scenă fotbalistică din România.

La o zi distanţă, Leo Grozavu a oferit şi prima sa reacţie în calitate de proaspăt tehnician eliberat din funcţie.

”Eu aş fi luptat până la capăt şi aveam încredere că puteam salva echipa. S-a încercat un şoc la echipă şi sper să fie de bun augur. Îmi doresc ca echipa să se salveze şi cred că se poate salva de la retrogradare. Mai sunt 7 jocuri, 4 acasă şi 3 în deplasare.

Eu, ca să spun cinstit, am fost dezamăgit de reacţia avută de jucători, ca atitudine, la ultimele două jocuri. Am întâlnit două echipe care nu ne-au bătut pe fotbal, ci ne-au bătut la atitudine.

Am fost dezamăgit de modul cum a reacţionat echipa la ultimele două jocuri şi normal că am acceptat să plec. Am muncit un an şi jumătate la Iaşi şi nu mi-e ruşine de ceea ce am făcut.

Cred că şi în campionatul acesta am făcut o muncă foarte bună, în condiţiile în care au fost multe probleme, dar nu m-am plâns”, a declarat Leo Grozavu, conform ProSport

Recent, Poli Iaşi a confirmat că a ajuns la o înţelegere cu portughezul Tony, fostul jucător important de la CFR Cluj, pentru a conduce banca tehnică a trupei din Copou.

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavusuperliga 

viewscnt
Articole similare