Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Poli Iaşi i-a găsit înlocuitor lui Leo Grozavu: „Avem mare încredere, e De Zerbi de România!”

BREAKING | Poli Iaşi i-a găsit înlocuitor lui Leo Grozavu: „Avem mare încredere, e De Zerbi de România!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi are un nou antrenor după demiterea lui Leo Grozavu.

Poli Iaşi a găsit antrenor după despărţirea de Leo Grozavu

Cornel Şfaiţer, oficialul moldovenilor, a confirmat că a ajuns la o înţelegere cu portughezul Tony, fostul jucător important de la CFR Cluj. Şfaiţer s-a declarat încântat de alegerea făcută şi consideră că Tony are potenţialul de a face treabă bună la Iaşi după demiterea lui Grozavu.

„A trebuit să ne mişcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui.

Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câştigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referinţe pozitive despre cum lucrează. Are acelaşi spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecţiona, are licenţa PRO, a învăţat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

A contat enorm şi faptul că vorbeşte româna şi alte limbi de circulaţie internaţională, precum şi faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă.

Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România!”, a mai spus preşedintele moldovenilor conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: poli iasitonyleo grozavu 

viewscnt
Articole similare