Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, făcut praf pentru alegerea primului „11”: „Nu i-a ieşit deloc cu el! Din cauza lui au luat golurile” | EXCLUSIV

Bergodi, făcut praf pentru alegerea primului „11”: „Nu i-a ieşit deloc cu el! Din cauza lui au luat golurile” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă la limită, scor 1-2, de Universitatea Craiova, în play-off-ul Superligii.

Cristiano Bergodi, criticat pentru alegerea echipei de start cu Universitatea Craiova

Tehnicianul italian de la Rapid a început meciul cu Andrei Borza pe postul de fundaş stânga, el fiind jucătorul giuleştenilor care a respectat regula U21. Totuşi, internaţionalul român a avut un meci foarte greu cu Baiaram, atacantul oltenilor făcând un meci foarte mare.

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a analizat duelul şi consideră că Bergodi a greşit prin alegerea lui Borza în primul „11”.

„(n.r. Uite ce face Baiaram cu Borza aici. Era ăsta momentul potrivit să-l reintroduci pe Borza în echipă?) Este strategia clubului, să pună jucătorii de regulă pe poziţia de fundaş stânga.

În play-off puteai să joci Braun si Onea si aveai altă siguranţă, dar aşa au decis ei, asta e strategia clubului. Să joace fie cu Bădescu, fie cu Borza. Ambii au mai avut câteva meciuri bune, dar în meciuri de genul ăsta trebuie să ai consistenţă, să rezolvi ce ai de rezolvat.

Nu i-a ieşit cu Borza. Din păcate şi la meciul cu Farul, şi acum cu Universitatea Craiova de aici au venit golurile, din cauza fundaşului stânga”, a declarat Constantin Zotta la Orange Sport.

Dan Şucu, atacat de rivali după înfrângerea de la Craiova: „Nu i-a priit parizerul, e mâncarea săracului!” | EXCLUSIV

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu aceştia, înainte de marele meci din Bănie. Toată atitudinea omului de afaceri a fost prilej pentru rivali să-l ironizeze, mai ales la finalul meciului.

Sorin Cârţu s-a bucurat de victoria oltenilor şi consideră că acţiunile lui Dan Şucu au fost strict de marketing, ţinând să arunce şi câteva „săgeţi” la adresa rivalului de la Rapid.

„Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo. Sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a declarat Sorin Cârţu în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapiduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare