Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înverşunarea lui Adrian Mititelu! Primul lucru pe care l-a făcut după ce FCU Craiova a pierdut acasă cu Oţelul

Înverşunarea lui Adrian Mititelu! Primul lucru pe care l-a făcut după ce FCU Craiova a pierdut acasă cu Oţelul

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, nu a acceptat a doua înfrângere din play-out-ul Superligii. Afaceristul a simţit că e momentul să intervină şi a intrat în vestiar imediat după cele 90 de minute cu Oţelul.

Adrian Mititelu a pus piciorul în prag, după înfrângerea cu Oţelul

FCU Craiova 1948 a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Moldovenii au deschis scorul prin Cisotti, iar Bauza a egalat înainte de pauză. Acelaşi italian de la Oţelul a ratat un penalty în a doua repriză, iar Cisse a marcat golul victoriei, cu călcâiul, în minutul 52. După un meci dominat de moldovenii lui Dorinel Munteanu, patronul lui FCU Craiova 1948 a pus piciorul în prag. 

Alarmat de faptul că la finalul acestei etape FCU Craiova 1948 poate fi pe loc direct retrogradabil, dacă Dinamo învinge Petrolul, luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Adrian Mititelu a decis să acţioneze. 

Iniţial, patronul clubului din Oltenia le-a interzis jucătorilor şi staffului să ofere declaraţii reprezentanţilor media şi i-a băgat pe toţi cei din echipă în vestiar. Adrian Mititelu a petrecut mai bine de jumătate de oră în vestiarul echipei, după înfrângere, unde, probabil, a cerut explicaţii pentru forma slabă. 

În cele din urmă, patronul le-a permis celor din club să discute cu reporterii prezenţi la stadion, după şedinţa-fulger în care a încercat să-i trezească pe ai săi. 

FCU Craiova 1948 este pe locul 14 în Superliga, pe loc de baraj, cu 16 puncte, după două etape scurse din play-out. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fcu craiovafcu craiova otelul 

viewscnt
Articole similare