Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, iar acum el. Un nou transfer de marcă alături de fotbalistul român la Galatasaray

Ianis Hagi, iar acum el. Un nou transfer de marcă alături de fotbalistul român la Galatasaraygalerie foto
Comentarii

Echipa turcă Galatasaray, aflată în căutarea unui număr 10, este interesată de internaţionalul francez Nabil Fekir, aflat sub contract cu spaniolii de la Betis Sevilla, scrie cotidianul turc Fotomac.

Presa din Turcia a scris despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, iar acum gruparea "Cimbom" este foarte aproape şi de aducerea lui Fekir.

În vârstă de 30 de ani, Nabil Fekir evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi a îmbrăcat de 25 de ori tricoul reprezentativei Franţei, pentru care a marcat două goluri.

Galatasaray a încercat să-l recruteze şi în luna ianuarie pe fotbalistul francez, care a stârnit şi interesul unor cluburi din Arabia Saudită.

Conform Fotomac, Fekir nu ar refuza un transfer pe malul Bosforului, după cinci ani petrecuţi la Betis Sevilla, club care l-a adus cu 20 de milioane de euro, de la Olympique Lyon, în 2019.

Campion mondial cu Franţa, în 2018, Nabil Fekir a fost promovat căpitan al echipei andaluze de antrenorul Manuel Pellegrini, la începutul acestui an. El a revenit în competiţie în noiembrie 2023, la două luni după ce a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng.

Francezul şi-a recăpătat treptat locul printre titularii lui Betis, ocupanta locului 7 în La Liga, pentru care a disputat 16 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, oferind două pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagigalatasaray 

viewscnt
Articole similare