Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mititelu şi-a găsit "under"! FC U Craiova a bătut palma cu un internaţional de juniori

OFICIAL | Adrian Mititelu şi-a găsit "under"! FC U Craiova a bătut palma cu un internaţional de juniori

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a realizat un nou transfer, pentru sezonul viitor. Echipa lui Adrian Mititelu are un obiectiv clar, în play-out, salvarea de la retrogradare.

FC U Craiova l-a prezentat pe Tudor Oltean, un fundaş stânga în vârstă de 21 de ani de la Ceahlăul Piatra Neamţ, cu prezenţe la naţionala U20.

Tudor Oltean, noul jucător al celor de la FC U Craiova 

"Bine ai venit, Tudor Oltean! Fundaşul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opţiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane. Tudor Oltean are o înălţime de 1.83 m.

Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezenţe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Braşov-SR şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

La nivel de loturi naţionale, a făcut parte din echipa naţională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 şi Norvegia U20. Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

Îi dorim mult succes şi cât mai multe reuşite în cadrul echipei noastre.", a fost mesajul celor de la FC U Craiova 1948, pe reţelele de socializare.

Pe postul de fundaş stânga mai pot evolua şi Andrea Padula, jucător adus la începutul acestui sezon, Andrei Dragu, un fotbalist român adus de la FC Botoşani, în această iarnă, şi Matheus Mascarenhas.

FC U Craiova este pe locul 13 în clasamentul din play-out, primul loc de baraj, şi speră că se vor îndepărta de zona locurilor de baraj cât mai curând, pentru a putea bifa o prezenţă în barajul pentru preliminariile UEFA Conference League. Oltenii trebuie să încheie play-out-ul pe una din primele patru poziţii, pentru a disputa meciul de baraj.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititelutransfertudor oltean 

viewscnt
Articole similare