Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a răbufnit după apariţia stenogramelor de la Rapid: "Ne simţim atacaţi. Se întâmplă pe toate stadioanele"

Victor Angelescu a răbufnit după apariţia stenogramelor de la Rapid: "Ne simţim atacaţi. Se întâmplă pe toate stadioanele"

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii celor de la Rapid a "făcut lumină" în cazul stenogramelor de la Rapid. Acţionarul susţine că iniţiativele autorităţilor sunt orientate în mod special spre Rapid.

Scandalul materialelor pirotehnice de la Rapid continuă! Victor Angelescu a vorbit despre dosarul pirotehnicelor introduse pe stadion, după apariţia stenogramelor dintre preşedintele clubului, Daniel Niculae şi Liviu Ungurean, şeful galeriei giuleştene.

În urma primelor reţineri ale autorităţilor, realizate asupra unor membri importanţi ai galeriei celor de la Rapid, au fost găsite şi arme de foc în locuinţele respectivilor suporteri.

Daniel Niculae este şi el protagonist în scandalul pirotehnicelor. Stenogramele apărute în ultimele zile îl incriminează teribil pe oficialul rapidist, în condiţiile în care operaţiunea de introducere a materialelor pirotehnice pe Arena Naţională pentru derby-ul cu FCSB a fost facilitată de acesta.

Victor Angelescu recunoaşte că situaţia a luat întregul club prin surpindere.

"Nu ştiam, ne-a luat prin surprindere. Chestia asta cu materialele pirotehnice pe stadion este de când lumea. Faptul că introduceau materiale s-a întâmplat şi se întâmplă pe toate stadioanele, nu contează că este Rapid, FCSB, Dinamo, Craiova sau UTA.

Nu ştiu dacă a existat un derby în România în care să nu fie petarde, torţe sau coregrafii. Ne aşteptam să luăm amenzi, cred că suntem echipa cea mai amendată. Cred că avem peste 400.000 de lei doar în anul acesta, plus alte pagube.

Este o chestie care s-a întâmplat la toate echipele de tradiţie şi cu galerie. Încă mă aştept să fie vorba de altceva, altfel să faci atâta tevatură pentru nişte torţe. Am văzut că nu doar eu declar, ci toţi. Este de apreciat că sunt coreţi, deoarece şi ei la rândul lor ştiu ce se întâmplă", a declarat Victor Angelescu, la Fanatik.

De asemenea, oficialul rapidist consideră că întreaga situaţie este o mare exagerare, în condiţiile în care principalul subiect de discuţie este introducerea materialelor pirotehnice pe stadioane, lucru care s-a întâmplat de nenumărate ori în trecut. 

"Foarte multă lume a spus că a fost o parte. S-au întâmplat nişte lucruri, au fost reţinuţi oameni, au fost arătate nişte poze cu arme la momentul respectiv. Credeam că este mai mult de atât, de asta am spus că aşteptăm. Dacă este doar despre asta ne simţim atacaţi, este cu adresă.

Nu doar noi avem galerie şi nu doar noi am introdus materiale pirotehnice. Este normal să pleci de undeva, dar ar fi fost normal să fie nişte lucruri clare, să îi cheme şi să le spună.

Poate nu este vorba de asta, de asta spun că vreau să îi lăsăm să îşi facă treaba. Dacă este vorba de materiale pirotehnice este o exagerare foarte mare", a mai spus Angelescu.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescudaniel niculaedan suculiviu ungureanubocciufcsb 

viewscnt
Articole similare