Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-a scos mingea din poartă!". Mihai Stoica a "tunat", după ce numele lui Colţescu a apărut în stenogramele Niculae-Bocciu: "Am eu vreo vină?" | EXCLUSIV

"Ne-a scos mingea din poartă!". Mihai Stoica a "tunat", după ce numele lui Colţescu a apărut în stenogramele Niculae-Bocciu: "Am eu vreo vină?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica şi-a adus aminte, după ce a văzut numele arbitrului Sebastian Colţescu în stenogramele Daniel Niculae-Liviu "Bocciu" de la Rapid, de fazele controversate din meciurile FCSB în care a fost implicat arbitrul de centru.

Într-o stenogramă apărută în contextul descinderilor în forţă ale mascaţilor acasă la Daniel Niculae şi la mai mulţi lideri de galerie din România, printre care şi "Bocciu", numele arbitrului Sebastian Colţescu a fost adus în discuţie, înaintea meciului Rapid - FCSB 4-0, în ceea ce priveşte organizarea unui show pirotehnic.

Mihai Stoica arată cu degetul spre Sebastian Colţescu: "Pentru penalty-ul de la Ovidiu trebuie să plătim la fiecare meci?"

După ce a văzut numele lui Colţescu apărut în discuţia dintre Daniel Niculae şi "Bocciu", Mihai Stoica a "tunat" şi şi-a adus aminte de fazele controversate, cu Colţescu în prim-plan, de la meciurile în care a arbitrat-o pe FCSB în acest sezon de Superligă.

Golul marcat de Paul Iacob în victoria Rapidului din sezonul regulat la Superligii contra FCSB, 3-1 pe Arena Naţională, dar şi faza în care Colţescu a anulat golul fabulos marcat de Florinel Coman în meciul CFR Cluj - FCSB 1-1, din Gruia, sunt fazele arătate cu degetul de MM Stoica.

"A făcut-o campionatul ăsta (n.r. - a dezavantajat-o pe FCSB). Golul lui Iacob e marcat după ce-şi face loc, îl împinge pe Ngezana. Ce să facem? Colţescu ne-a scos mingea din poartă! Că i-a zis Găman, nu i-a zis Găman, nu mă interesează! (n.r. - a dat şi un penalty pentru FCSB) Şi am eu vreo vină? Să fie sănătos! Pentru penalty-ul ăla trebuie să plătim la fiecare meci?

Prefer să nu mai fi fost penalty-ul ăla, uite ce păţim din cauza lui. Facem egal la Constanţa, dar băteam CFR-ul. E puţin mai important, zic eu! (...) N-am eu vreo vină că a greşit Colţescu şi a dat penalty acolo!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicasebastian coltescumihai stoicafcsbarbitrajrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare