Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Vom avea o echipă din România în finala EHF European League! Duel românesc în Final Four-ul competiţiei de handbal feminin

OFICIAL | Vom avea o echipă din România în finala EHF European League! Duel românesc în Final Four-ul competiţiei de handbal feminin

Handbal

Comentarii

Gloria Bistriţa va întâlni formaţia Dunărea Brăila, în Final Four-ul EHF European League, la handbal feminin.

Cealaltă întâlnire le opune pe Storhamar (Norvegia) şi Neptunes Nantes (Franţa). Turneul Final Four va avea loc în 11-12 mai, la Graz. Deţinătoarea trofeului este Ikast Handbold, care a evoluat în acest sezon în Liga Campionilor.

Semifinală românească în EHF European League

Dunărea Brăila s-a calificat duminică, pe teren propriu, la Turneul Final Four al European League, după ce a învins formaţia croată HC Podvraka, scor 26-25 (10-12), şi în manşa retur din sferturile de finală. Dunărea Brăila se alătură Gloriei Bistriţa în faza semifinalelor competiţiei.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Jezic 8 goluri, da Rocha 5, pentru Dunărea Brăila, respectiv Simara 5, pentru Podravka. În tur, formaţia brăileană s-a impus cu scorul de 32-26, iar dublul succes îi aduce astfel calificarea la Turneul F4.

La Turneul F4 s-a calificat, sâmbătă, şi Gloria Bistriţa, după ce a învins echipa Mosonmagyarovari KC, cu 27-25, iar în tur a avut 32-30.

Afla mai multe despre: dunarea brailagloria bistritaehf european leaguehandbalhandbal femininromania 

viewscnt
Articole similare