Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru partida cu naţionala Columbiei. Selecţionerul a exclus un fotbalist de bază de la FCSB

OFICIAL | Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru partida cu naţionala Columbiei. Selecţionerul a exclus un fotbalist de bază de la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu, a anunţat lotul pe care se va baza la partida României împotriva Columbiei, programată marţi seară, de la ora 21:30.

Vasile Mogoş, experimentatul fundaş dreapta al celor de la CFR Cluj nu a mai făcut deplasarea în Spania pentru meciul cu naţionala Columbiei, după ce a suferit o accidentare în timpul meciului cu Irlanda de Nord. Ştefan Târnovanu şi Adrian Rus sunt cei doi jucători pe care Edi Iordănescu nu se va baza la partida de la Madrid.

Târnovanu şi Rus, OUT pentru partida de la Madrid

În schimb, Iordănescu l-a reintrodus în lot pe Marian Aioani. Portarul titular al celor de la Rapid nu a făcut parte din lotul pentru prima partidă amicală a naţionalei României, cu Irlanda de Nord. Raul Opruţ este al doilea jucător pe care Edi Iordănescu se va baza, după ce a nu a făcut parte din planurile selecţionerului, la partida de la Bucureşti.

Fundaşul stânga al celor de la Kortrijk, împrumutat de belgieni la FC Hermannstadt pentru a doua parte a sezonului poate bifa a patra sa selecţie în tricoul echipei naţionale, la partida cu naţionala Columbiei.

Opruţ a beneficiat de absenţa lui Nicuşor Bancu, fundaşul stânga titular la majoritatea partidelor disputate de "tricolori" în campania de calificare la EURO 2024. Adrian Rus a rămas pe bancă la partida cu Irlanda de Nord, iar astfel, nu a bifat niciun minut pentru selecţionata lui Edi Iordănescu, în "dubla" cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Florin Tănase a fost incert după ce a acuzat probleme medicale în timpul antrenamentului efectuat de "tricolori" în ziua de sâmbătă, însă, acesta a făcut deplasarea la Madrid şi va putea juca în partida împotriva Columbiei.

România înfruntă Columbia marţi seară, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în direct, pe site-ul nostru, în format LIVE TEXT.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescustefan tarnovanuadrian rusfcsbcolumbiaromania 

viewscnt
Articole similare