Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-a sunat". Cum a reuşit Gică Hagi să dea lovitura pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

"M-a sunat". Cum a reuşit Gică Hagi să dea lovitura pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Marian Aioani este una dintre cele mai importante achiziţii realizate de Gică Hagi, în perioada sa petrecută în fruntea Viitorului Constanţa, actuala Farul.

Portarul crescut de Chindia Târgovişte a fost pariul "Regelui", în vara anului 2021. Atunci, Gică Hagi a renunţat la patru jucători, cât şi la o sumă consistentă de bani, pentru a-l transfera pe Aioani la Constanţa. 

Cum a reuşit Gică Hagi să-l transfere pe Marian Aioani, în vara anului 2021

Gică Hagi i-a cedat pe Marco Dulca, Tiberiu Căpuşă, Cătălin Căbuz şi Paul Iacob, la Chindia Târgovişte, în vara anului 2021.

Portarul în vârstă de 24 de ani a impresionat la Farul şi a devenit titularul "marinarilor", până la plecarea sa la Rapid, în perioada de mercato din iarnă. Aioani a fost titularul Farului în sezonul în care gruparea de la malul mării a cucerit titlul în Superliga.

Fostul portar al Chindiei Târgovişte a fost cedat de Farul în luna ianuarie a anului 2024, la Rapid, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Aioani a prins o nouă încredere, odată cu transferul său în Giuleşti şi speră să ajungă titularul echipei naţionale, în faţa fostului portar al celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan, cât şi în faţa rivalului de la FCSB, Ştefan Târnovanu.

Marian Aioani: "M-a întrebat dacă vreau să vin la Farul"

Marian Aioani a povestit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce a simţit, odată cu venirea la Farul.

"Eram în cantonament la Marbella, atunci am luat contact prima dată cu dânsul. M-a sunat, am vorbit puţin.  M-a întrebat dacă vreau să vin la Farul, i-am zis că da, că e o oportunitate imensă şi lucrul ăsta s-a adeverit pe parcurs.

Pentru mine a fost, nu ştiu cum să zic, am primit o mare încredere din partea dânsului, mereu a fost lângă mine, chiar şi în perioadele dificile ale carierei mele. unde poate n-am avut chiar cele mai bune prestaţii.  El a crezut în mine indiferent de situaţie pentru că ştia ce pot.

E un tip care îşi doreşte în fiecare zi să vii să înveţi, să te antrenezi 100% şi să dai tot ce e mai bun.", a declarat Marian Aioani, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul constantafarulgica hagimarian aioanichindia targovisterapid 

viewscnt
Articole similare