Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu ştie suma pentru care Gigi Becali e dispus să renunţe la FCSB: „Vinde imediat echipa!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu ştie suma pentru care Gigi Becali e dispus să renunţe la FCSB: „Vinde imediat echipa!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Bogdan Cosmescu este convins că Gigi Becali va renunţa la FCSB în cazul în care va primi o sumă importantă.

Bogdan Cosmescu a precizat suma pentru care Gigi Becali ar vinde FCSB

În direct la Orange Sport, în cadrul emisiunii „Minutul 91”, Bogdan Cosmescu, Dan Udrea, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat lupta la titlu în Superliga României. Atunci când a venit vorba de valoarea loturilor, FCSB este de departe pe primul loc, având un lot de aproape 31 de milioane de euro.

Bogdan Cosmescu a oferit o reacţie spumoasă când a văzut valoarea liderului din Superligă. Comentatorul Orange Sport este convins că Gigi Becali ar vinde imediat clubul pentru suma de 31 de milioane de euro, atât cât valorează în prezent lotul de jucători, potrivit Transfermarkt.com

„Eu cred că domnul Becali acum vinde echipa dacă îi dă cineva 31 de milioane. Eu nu văd să facă jucătorii ăştia 30 de milioane, astea sunt doar nişte cifre teoretice. Nu cred, mie aşa mi se pare, pune pe hârtie să vezi”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Bogdan Cosmescu a surprins pe toată lumea: ”Ea este singura echipă puternică în play-out!”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat lupta pentru evitarea retrogradării. Comescu este de părere că ”U” Cluj este singura echipă puternică din play-out şi a susţinut că ”Şepcile” nu vor avea emoţii în privinţa retrogradării.

Panduru şi Zotta au părut surprinşi la auzirea acestui verdict şi au reamintit că Hermannstadt şi UTA au avut un sezon foarte bun până în acest moment.

Bogdan Cosmescu: Mie, în afară de U Cluj, nu mi se pare nicio echipă puternică în play-out. U Cluj, într-adevăr, cred că va defila.

Constantin Zotta: Păi cum? Şi UTA, la cum a jucat în ultima perioadă?

Bogdan Cosmescu: Nu mi-a plăcut.

Basarab Panduru: A făcut de-a puncte în perioada asta (n.r.-UTA)... Hermannstadt nu ţi se pare capabilă acasă să facă puncte?

Dan Udrea:  Hermannstadt este pe pe locul patru în clasamentul celor mai bune echipe pe teren propriu din Liga 1.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare