Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se par puţini bani”. Ce altă variantă de portar mai avea Rapid în afară de Aioani de la Farul. ”Poate-l luau pe Sava cu vreo trei milioane de euro” | EXCLUSIV

”Mi se par puţini bani”. Ce altă variantă de portar mai avea Rapid în afară de Aioani de la Farul. ”Poate-l luau pe Sava cu vreo trei milioane de euro” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să acopere plecarea lui Horaţiu Moldovan (26 de ani) la Atletico Madrid cu aducerea lui Marian Aioani (24 de ani), de la Farul Constanţa. Mihai Stoica (58 de ani) a analizat acest transfer de la campioana României la formaţia bucureşteană.

Mutarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid a devenit oficială. Suma de transfer este de 800.000 de euro, valoarea clauzei de reziliere a jucătorului cu Rapid, fostul său club.

În locul portarului titular de la naţionala României, Rapid l-a adus pe Marian Aioani, de la campioana Farul Constanţa. Tranzacţia i-a costat pe giuleşteni 400.000 de euro.

Acest nou transfer reuşit de gruparea lui Dan Şucu a fost analizat de Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport.

Transferul lui Aioani de la Farul la Rapid, analizat. ”Mi se par puţini bani”

Oficialul FCSB-ului a punctat faptul că Rapid a făcut o alegere potrivită cu aducerea lui Aioani, deoarece nu mai puteau găsi la acelaşi preţ un alt portar din Superligă şi care să apere şi meci de meci.

De asemenea, Mihai Stoica a subliniat că o altă variantă la care ar fi putut apela Rapid pentru a acoperi plecarea lui Moldovan ar fi fost Răzvan Sava, portarul de 21 de ani de la CFR Cluj, dar Dan Şucu ar fi trebuit să investească o sumă uriaşă: trei milioane de euro.

”Mi se par puţini bani, că ştiu câţi jucători a dat Hagi, jucători importanţi la Chindia (n.r. pentru a-l aduce pe Aioani la Farul). E o mişcare bună, nu ştiu ce alt portar ar fi putut lua pe 400 de mii de euro din campionatul nostru. 

E un portar care a apărat meci de meci. De la CFR Cluj, poate-l luau pe Sava cu vreo 3 milioane de euro. Ştii ce înseamnă să ai portar eligibil pentru regula U21? Sava e sub vârstă. CFR nu vinde ieftin, CFR vinde scump”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marian Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil până la finele sezonului 2026-2027. Acesta a fost titular în majoritatea partidelor în poarta Farului, în sezonul trecut, când au cucerit titlul în Superliga.

Aioani ajungea la Farul în vara anului 2021, când venea de la Chindia, echipă la care a crescut şi unde a fost promovat în lotul seniorilor în anul 2016.

Afla mai multe despre: rapidfarulmarian aioanirazvan savasuperligamihai stoicahoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare