Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Aioani este noul jucător al celor de la Rapid Bucureşti. Câţi bani a încasat Farul

OFICIAL | Mihai Aioani este noul jucător al celor de la Rapid Bucureşti. Câţi bani a încasat Farul

Rapid

Comentarii

Marian Aioani (24 de ani), portarul adus de Gică Hagi la Farul de la Chindia Târgovişte în 2021 este aproape de a semna cu Rapid.

UPDATE | Farul Constanţa a anunţat despărţirea de portarul Mihai Marian Aioani!

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord privind transferul portarului Marian Aioani la formaţia bucureşteană.

Transferat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa noastră în toate competiţiile, fiind unul dintre cei mai importanţi componenţi ai lotului care au adus la Constanţa titlul de campioană în sezonul trecut.

Mulţumim, Marian, pentru toate evoluţiile în alb-albastru!”, a anunţat clubul de la malul mării.


Fostul portar al celor de la Chindia Târgovişte, remarcat de Gică Hagi şi transferat în schimbul a mai mulţi jucători în vara anului 2021 este aproape de a semna un contract valabil pe trei ani cu Rapid, anunţă Fanatik.

400.000 de euro este suma plătită de Dan Şucu în schimbul portarului celor de la Farul, care a fost titular în majoritatea partidelor în poarta "marinarilor", în sezonul în care constănţenii au cucerit titlul în Superliga.

Aioani a bifat majoritatea prezenţelor în campionat şi în această stagiune, singurele excepţii au avut loc în perioada în care echipa lui Gică Hagi a avut parte de meciuri şi în preliminariile competiţiilor europene.

Partida cu Universitatea Craiova, ultima pentru Marian Aioani în tricoul Farului

Aioani a avut o prestaţie solidă în partida Farului cu Craiova, din deplasare, 2-1 s-au impus constănţenii pe Stadionul Ion Oblemenco, iar Aioani a avut parte de o serie de intervenţii salvatoare.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Marian Aioani, conform transfermarkt.com

Horaţiu Moldovan (26 de ani) a ajuns în Spania, iar în zilele următoare va semna cu Atletico Madrid, dacă va trece testele medicale derulate de clubul din LaLiga. 

Rapid l-a pierdut pe portarul titular al echipei şi al naţionalei pentru doar 800.000 de euro, clauza pe care conducerea a pus-o în contract. Horaţiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid, o mutare care l-a uimit şi pe portarul, aşa cum a recunoscut după Rapid - FCU Craiova 1948, din urmă cu câteva zile.

  • Horaţiu Moldovan este cotat la 2.600.000 de euro, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidmarian aioanifarul constantafarulgica hagidan sucusuperligatransfer 

viewscnt
Articole similare