Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit la Rapid în iarnă, dar are planuri măreţe: „Nu văd de ce n-am putea câştiga campionatul sezonul ăsta!” | EXCLUSIV

A venit la Rapid în iarnă, dar are planuri măreţe: „Nu văd de ce n-am putea câştiga campionatul sezonul ăsta!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marian Aioani, portarul celor de la Rapid, are încredere că poate cuceri titlul în România.

Giuleştenii vor titlul în Superligă chiar din acest sezon

Adus în această iarnă de la Farul, după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid, Marian Aioani s-a adaptat repede la gruparea din Giuleşti şi consideră că formaţia lui Cristiano Bergodi poate câştiga titlul în România încă din acest sezon.

După victoria din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, giuleştenii se află la o distanţă de doar 4 puncte faţă de rivali, iar speranţele la titlu sunt foarte mari în rândul elevilor lui Bergodi. Goalkeeper-ul din Giuleşti e de părere că echipa patronată de Dan Şucu are toate condiţiile necesare pentru performanţă, iar câştigarea campionatului nu ar fi o surpriză în acest sezon.

„Cum ar fi dacă ai ieşi campion cu Rapid?) Ar fi senzaţional, mi-aş dori lucrul ăsta, dar trebuie să facem mult mai multe lucruri ca să câştigăm. Echipă bună avem, condiţii foarte bune avem, nu văd de ce n-am putea să câştigăm campionatul chiar anul acesta”, a declarat Marian Aioani pentru Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marian Aioani, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Sacţiunea primită de Rapid după meciul cu FCSB

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat miercuri, 13 martie 2024, măsurile disciplinare impuse după ultima etapă din sezonul regulat al Superligii.

Rapid nu a scăpat. Motiv pentru care pentru incidentele petrecute în tribune la meciul Rapid - FCSB, când mai mulţi fani au aprins torţe şi au aruncat cu fumigene, clubul giuleştean a primit o amendă de 60 de mii de lei şi va organiza un joc pe teren propriu în care accesul spectatorilor va fi interzis în sectoarele 106, 107, 108, 109, 112, 113 şi 123.

De asemenea, clubul FCSB a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 22.500 lei.

Comunicatul LPF:

FC Rapid 1923 vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu măsura organizării unui joc pe teren propriu cu interzicerea accesului spectatorilor în sectoarele 106, 107, 108, 109, 112, 113 şi 123 şi penalitate sportivă de 60.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 22.500 lei.

Afla mai multe despre: rapidmarian aioanisuperliga 

viewscnt
Articole similare