Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj emoţionant transmis de Edi Iordănescu, pentru românii care vor veni la meciul cu Columbia: "Sperăm să le oferim momente frumoase"

Mesaj emoţionant transmis de Edi Iordănescu, pentru românii care vor veni la meciul cu Columbia: "Sperăm să le oferim momente frumoase"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a prefaţat partida de marţi seară împotriva Columbiei, dar a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor români care vor asista la partida de la Madrid.

Selecţionerul echipei naţionale este convins că România va avea parte de un meci dificil în faţa Columbiei, dar vrea să-şi mobilizeze jucătorii încăt să facă o figură frumoasă în faţa adversarilor sud-americani.

La partida care se va disputa pe stadionul Wanda Metropolitano vor asista peste 30.000 de spectatori, printre care şi peste 12.000 de susţinători ai României, veniţi din mai multe părţi ale Europei, cât şi români stabiliţi în Spania.

Întrebat despre lipsa contrastului de culori în tribune, în condiţiile în care ambele echipe naţionale îmbracă echipamente de culoare galbenă, Iordănescu se aşteaptă la o atmosferă incendiară pe Wanda Metropolitano, creată de suporterii ambelor echipe.

Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu

"Face parte din frumuseţea fotbalului. Am văzut că au fost foarte mulţi columbieni şi la ultimul lor amical, cu Spania, pe care l-au câştigat. Au fost foarte activi. Suntem siguri că şi românii noştri, în special cei care sunt departe de ţară, îşi mai alină din dorul pentru patrie fiind alături de echipa naţională.

Sperăm să le oferim momente bune, frumoase, ne dorim un rezultat pozitiv, pentru că şi noi avem un parcurs foarte bun. Pentru mine este foarte important acest test. Cu siguranţă, chiar dacă întâlnim un adversar foarte valoros, vom testa lucruri în continuare", a declarat Edi Iordănescu, pentru AS.ro

România înfruntă Columbia după 18 ani. În 2006 a avut loc ultima partidă dintre cele două echipe naţionale, încheiată cu scorul de 0-0. În ultimul meci oficial disputat împotriva naţionalei sud-americane, România a învins Columbia cu scorul de 1-0, la Campionatul Mondial din 1998.

Afla mai multe despre: edi iordanescucolumbiaromaniaromania columbiawanda metropolitanoeuro 2024 

viewscnt
Articole similare