Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu a reuşit!". Presa din Italia l-a "etichetat" pe Malcom Edjouma, francezul împrumutat de FCSB în Serie B, la Bari

"Nu a reuşit!". Presa din Italia l-a "etichetat" pe Malcom Edjouma, francezul împrumutat de FCSB în Serie B, la Bari

FCSB

Comentarii

Împrumutat de FCSB la Bari, în Serie B, Malcom Edjouma (27 de ani) nu a rupt gura târgului. Presa din Italia a pus "lupa" pe prestaţiile mijlocaşului francez, aflat pe finalul împrumutului în liga a doua italiană, şi au tras o concluzie care poate dicta viitorul său.

Malcom Edjouma, adus de FCSB de la FC Botoşani în 2020, a fost trimis sub formă de împrumut la Bari, în Italia, la începutul actualului sezon. Francezul n-a reuşit să se impună, deşi presa din Italia susţine că a avut o perioadă în care a jucat în mod costant.

Malcom Edjouma, înapoi la FCSB în vară!? Presa din Italia nu e impresionată: "Nu a reuşit să se ridice la nivelul pretenţiilor"

Jurnaliştii italieni au analizat prestaţiile mijlocaşului francez aflat pe finalul împrumutului la Bari, iar Edjouma iese pe minus. Bari are o clauză de cumpărare definitivă a lui Malcom Edjouma, de la FCSB, însă este greu de crezut că aceasta va fi activată.

"Sosirea sa, din vară, a generat mari aşteptări, dar nu a reuşit să se ridice la nivelul pretenţiilor. (…) Între lunile decembrie şi februarie Malcom Edjouma a trecut printr-o perioadă discretă, deşi a avut continuitate şi a strâns nouă meciuri la rând ca titular. De fiecare dată, însă, a ratat şansa de a arăta ceva bun, ceva care ar fi putut schimba sezonul său", scrie site-ul tuttobari.com.

Malcom Edjouma a marcat o dată şi a livrat o pasă decisivă în 19 meciuri (968 de minute) jucate în tricoul lui Bari.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbbariitaliaserie b 

viewscnt
Articole similare