Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes major din trei campionate pentru Aleix Garcia, fostul jucător de la Dinamo. Barcelona îl poate pierde printre degete

Interes major din trei campionate pentru Aleix Garcia, fostul jucător de la Dinamo. Barcelona îl poate pierde printre degete
Comentarii

Aleix Garcia (26 de ani), fostul mijlocaş spaniol al celor de la Dinamo Bucureşti are parte de un sezon excelent la Girona.

Căpitanul Gironei are parte de cel mai bun sezon al carierei, după o serie de sezoane ratate, în care a fost nevoit să-şi dea un "restart", carierei sale de fotbalist profesionist. Fotbalistul evaluat în prezent la aproximativ 25.000.000 de euro, conform transfermarkt.com, a ajuns în anul 2020 în România, la Dinamo, club la care a petrecut doar trei luni de zile.

Acesta a făcut pasul la Eibar, în liga secundă din Spania, iar apoi la Girona, echipă cu care a reuşit promovarea în La Liga, şi alături de care poate juca în grupele Champions League, din sezonul viitor.

Aleix Garcia, aproape de un transfer la Barcelona în iarnă

Însă, Aleix Garcia şi-ar putea schimba culorile, în perioada de transferuri din această vară. Mijlocaşul cu o prezenţă la naţionala Spaniei a atras un interes major din partea Barcelonei, formaţie care a încercat să-l transfere, în perioada de "mercato" din iarnă. Acest lucru nu s-a concretizat din cauza situaţiei financiare precare a clubului catalan, care speră să se redreseze până în vară, pentru a realiza transferul mijlocaşului dorit de Xavi, în acest sezon.

De atunci, discuţiile cu gruparea catalană s-au răcit, dar ofertele nu au încetat să vină, pentru fotbalistul crescut de Villareal.

Conform publicaţiei spaniole Sport, Garcia a atras interesul unor formaţii din Premier League şi Bundesliga. O revenire în Premier League nu este exclusă pentru Garcia, care a petrecut câţiva ani alături de Manchester City.

Contractul lui Garcia la Girona expiră în vara anului 2026, astfel, cluburile care sunt dispuse să-l transfere în această vară vor trebui să ofere o sumă considerabilă de bani pentru fostul mijlocaş de la Dinamo.

Afla mai multe despre: aleix garciabarcelonadinamopremier leaguebundesliga 

viewscnt
Articole similare