Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Prioritate". Barcelona, all-in pentru transferul fostului fotbalist de la Dinamo

ULTIMA ORĂ | "Prioritate". Barcelona, all-in pentru transferul fostului fotbalist de la Dinamo

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a trecut în capul listei de transferuri pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la surpriza sezonului de LaLiga, Girona. Conducerea Barcelonei caută întăriri şi s-a oprit la un jucător accesibil ca preţ, având în vedere problemele financiare.

Este vorba despre Aleix Garcia (26 de ani), căpitanul şi unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Girona, care până de curând a fost liderul-surpriză al clasamentului din LaLiga. Barcelona l-a ochit pe Garcia, care a trecut şi pe la Dinamo în carieră.

Barcelona vrea să-l transfere pe Aleix Garcia, fostul fotbalist de la Dinamo

Presa din Spania a intrat în posesia informaţiilor conform cărora Barcelona îl are pe Aleix Garcia la capitolul "priorităţi" şi vrea să-l transfere, fotbalistul şi agentul său fiind deja informaţi despre interesul echipei catalane pentru semnătură.

Preţul lui Aleix Garcia este de aproximativ 15 milioane de euro, o sumă accesibilă pentru Barcelona, care se confruntă, însă, în continuare cu probleme financiare. Conducerea tehnică a Barcelona îl percepe pe Aleix Garcia drept un mijlocaş care poate performa la cel mai înalt nivel pe Camp Nou.

Aleix Garcia a jucat 25 de meciuri, 2085 de minute, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase decisive în toate competiţiile sezonului.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Aleix Garcia în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferaleix garciagironadinamo 

viewscnt
Articole similare