Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Gică Craioveanu din Superligă: "Nici Rapid, nici CFR nu sunt peste!". Schimbarea remarcată de "Grande" | EXCLUSIV

Pariul lui Gică Craioveanu din Superligă: "Nici Rapid, nici CFR nu sunt peste!". Schimbarea remarcată de "Grande" | EXCLUSIV
Comentarii

Gică Craioveanu (56 de ani) a făcut un pariu după ce a observat o schimbare importantă în jocul Universităţii Craiova odată cu intrarea în play-off-ul Superligii. "Grande" a remarcat schimbarea de atitudine de care au dat dovadă elevii lui Ivaylo Petev, antrenorul bulgar adus de Mihai Rotaru pentru titlu.

Craioveanu este de părere că Mitriţă, Ivan şi compania vor putea termină măcar pe locul 2 în clasamentul din Superligă dacă îşi menţin atitudinea arătată la ultimele meciuri din campionat. Fostul atacant consideră că oltenii au mai mult talent în echipă decât Rapid sau CFR Cluj.

"Grande" Craioveanu e sigur: "Cu atitudinea asta nici Rapid, nici CFR nu sunt peste Craiova"

Victoria Universităţii Craiova împotriva CFR-ului, în Gruia, îi dă speranţe mari lui Gică Craioveanu, care a scos în evidenţă schimbarea atitudinii jucătorilor. După ce a spus, în trecut, că nu îi place cum se comportă jucătorii pe teren, acum fostul atacant îi felicită pe fotbalişti pentru schimbare.

Mai mult, Craioveanu consideră că oltenii pot termina pe locul doi în clasament dacă îşi menţin atitudinea şi dorinţa de a câştiga meciuri. El consideră că nici CFR Cluj, nici Rapid, n-au mai mult talent în echipă decât elevii bulgarului Ivaylo Petev, antrenorul-pariu al lui Mihai Rotaru.

"Dacă echipa continuă cu această dinamică, poate ocupa locul secund. Eu am spus acum câteva luni că nu-mi place atitudinea, acum spun că Universitatea Craiova are o atitudine foarte bună. Mă refer la Mitriţă, pe care l-am văzut motivat în ultimele meciuri, Ivan, Baiaram. Cu atitudinea asta nici Rapid, nici CFR nu sunt peste Craiova, pentru că eu cred că noi avem mai mult talent decât ei, cu Mitriţă, Baiaram, Ivan. Noi suntem o echipă ofensivă bună dacă avem atitudine, mi-a plăcut sincer atitudinea echipei în ultimele meciuri", a spus Gică Craioveanu, pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova a urcat pe locul doi în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte, după ce a învins-o pe CFR Cluj în prima etapă din play-off. FCSB conduce clasamentul, cu 35 de puncte, în timp ce Rapid (28) este pe locul 3, iar CFR Cluj (27) se află pe poziţia a 4-a.

Afla mai multe despre: gica craioveanuuniversitatea craiovasuperligaplayoffcampionat 

viewscnt
Articole similare