Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal monstru la naţionala Ecuadorului! Fotbaliştii au petrecut într-un club de noapte, alături de un jucător de 16 ani, semnat de Chelsea

VIDEO | Scandal monstru la naţionala Ecuadorului! Fotbaliştii au petrecut într-un club de noapte, alături de un jucător de 16 ani, semnat de Chelsea
Comentarii

Scandal uriaş la echipa naţională a Ecuadorului! Sud-americanii şi-au câştigat primul amical programat în luna martie cu scorul de 2-0, în faţa Guatemalei şi au decis să sărbătorească într-un club de noapte din Statele Unite ale Americii, cu câteva ore înainte de un alt meci amical, în faţa Italiei.

Fotbaliştii ecuadorieni au decis să se bucure într-un club de noapte din New York, după victoria cu Guatemala. Ecuadorienii aveau programat un meci la doar câteva ore înainte de escapada din club, un amical de gală împotriva campioanei europene, Italia.

Afectaţi de petrecerea din clubul de noapte, sud-americanii au fost învinşi de Italia, cu scorul de 2-0. Lorenzo Pellegrini şi Nicolo Barella au punctat pentru "Squadra Azzurra".

În clubul din New York s-a aflat şi Kendry Paez, un tânăr de mare perspectivă transferat de Chelsea, pentru începutul sezonului 2025/2026. Marea problemă a întregii situaţii este vârsta tânărului internaţional ecuadorian. Kendry Paez este născut pe 4 mai 2007, astfel, are doar 16 ani!

O mare majoritate a cluburilor din Statele Unite ale Americii permit accesul exclusiv persoanelor care au 21 de ani împliniţi, astfel, Paez a intrat în mod ilegal în clubul de noapte din NYC.

VIDEO | Secvenţele compromiţătoare pentru fotbaliştii ecuadorieni

 

 

Alături de Paez s-a aflat un alt viitor superstar al fotbalului ecuadorian, Moises Caicedo. Jucătorul transferat de Chelsea pentru suma de 115 milioane de euro a fost surprins în club alături de viitorul său coleg la Chelsea, Kendry Paez.

Federaţia de Fotbal a Ecuadorului a vorbit despre incident şi a explicat următorii paşi pe care îi va lua.

"Având în vedere faptele de cunoştinţă publică, FEF exprimă următoarele: Delegaţia oficială a avut timp liber vineri, 22 martie, de la 14.00 la 20.30, program care a fost respectat în totalitate.

Au fost difuzate imagini cu evenimente contrare valorilor şi principiilor pe care le apărăm şi le promovăm ca instituţie, care vor face obiectul analizei pentru viitoarele apeluri.

Reiterăm angajamentul nostru faţă de fotbalul ecuadorian."

Robert Arboleda, fotbalistul ecuadorian de la Sao Paulo a răspuns scandalului pe reţelele sociale. "De acum înainte, în zilele mele libere, o să încep să citesc Biblia pentru că un individ nu se poate distra, promit că aşa o să fac", a răspuns Arboleda, pe reţelele de socializare.

Un alt component al naţionalei, Gonzalo Plata, jucător la Al-Sadd a postat şi el un răspuns, pe Instagram. "Ei nu suportă nimic, e rău atunci când vrei să te distrezi", a scris Plata, pe Instagram.

 

Afla mai multe despre: kendry paezmoises caicedochelseaecuadorscandal ecuadoritaliaguatemala 

viewscnt
Articole similare