Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I s-a comandat!". OUT din echipă pe linie politică? Acuzaţii grave: "A dat ordin. Îi mulţumesc Olguţei Vasilescu"

"I s-a comandat!". OUT din echipă pe linie politică? Acuzaţii grave: "A dat ordin. Îi mulţumesc Olguţei Vasilescu"

Fotbal intern

Comentarii

Diana Şoşoacă a făcut acuzaţii grave şi dezvăluiri despre cum fiul său, Andrei Georgescu, ar fi fost îndepărtat pe linie politică de la echipa de fotbal la care juca.

Senatoarea Diana Şoşoacă a scos la iveală acuzaţii grave, potrivit cărora fiul său, Andrei Georgescu, a fost îndepăratat de la echipa celor de la Filiaşi după o intervenţie politică. Totul pentru că este băiatul Dianei Şoşoacă, susţine chiar aceasta.

Fiul Dianei Şoşoacă, scos din echipă pe linie politică? "Ştiu ce spun! A dat ordin"

Într-un podcast, Diana Şoşoacă a spus că fiul său, Andrei Georgescu, ar fi fost tras pe linie moartă de la echipa unde juca, Filiaşi, la intervenţia Olguţei Vasilescu. Şoşoacă a vorbit despre conexiunile pe care le are cu zona Olteniei şi a făcut acuzaţiile grave referinu-se la situaţia fiului său.

Şoşoacă susţine că "PSD a dat ordin să nu fie primit în echipă".

„Sunt un sfert olteancă, bunicul meu e din Drăgăşani. Îl am şi pe naşul meu la Filiaşi. Vin foarte des în zonă. Băiatul meu e fotbalist profesionist, are 22 de ani. Joacă pe undeva pe lângă bunici acum, nici nu mai ştiu la ce echipă… Din cauza mea a fost dat afară de la Filiaşi. N-a fost lăsat să joace într-un meci foarte important. Cred că era în 2021, PSD-ul a dat ordin să nu fie primit în echipă. A fost pe banca de rezerve. Îi mulţumesc pentru mămoşenia de care a dat dovadă doamnei Olguţa Vasilescu. Aşa i s-a comandat şi ştiu ce spun”, a comentat Şoşoacă în podcastul „Altă-ntrebare”.

Afla mai multe despre: andrei georgescudiana sosoacafiliasiechipaolguta vasilescu 

viewscnt
Articole similare