Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes pentru Juan Bauza, dar pretenţiile lui Mititelu blochează transferul: "Îmi place, se pliază pe jocul nostru"

Interes pentru Juan Bauza, dar pretenţiile lui Mititelu blochează transferul: "Îmi place, se pliază pe jocul nostru"

Superliga

Comentarii

Juan Bauza (27 de ani), "diamantul" lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova 1948, atrage interes din partea altor cluburi, care se sperie însă de pretenţiile financiare ale omului cu banii din Bănie. Patronul din Superligă a rostit cuvinte frumoase despre jucătorul argentinian.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, şi-a manifestat simpatia pentru calităţile de fotbalist ale lui Juan Bauza, însă s-a resemnat în privinţa transferului pe care şi l-ar fi dorit. Suma cerută de Adrian Mititelu în schimbul lui Bauza l-a făcut să dea înapoi.

Patronul lui Sepsi râvneşte la transferul lui Juan Bauza: "Îmi place de el, e adevărat, dar nu se mai pune problema"

Adus la FCU Craiova 1948 de la Csikszereda pe vremea când echipa lui Adrian Mititelu era în Liga 2, Juan Bauza este "perla" echipei oltene. În ciuda unor accidentări care l-au împiedicat să aibă continuitate, calităţile argentinianului sunt certe şi atrag interes.

Dioszegi a recunoscut că îi place de Bauza, dar nu se poate apropia de el să-l transfere pentru că Adrian Mititelu are pretenţii foarte mari vis a vis de suma pe care o vrea în schimbul serviciilor argentinianului şi "nu se mai pune problema" unui transfer la Sf. Gheorghe.

„Este adevărat că îmi place Bauza. Şi poate că el chiar se pliază pe jocul nostru, dar acum nu se mai pune problema să îl transferăm la noi, deoarece nu ni-l mai permitem din punct de vedere financiar.

Am văzut şi noi ce sumă cere domnul Mititelu pentru plecarea lui Bauza, iar noi nu putem să oferim atâţia bani. Bauza nu a jucat nicun minut la Sepsi. El a fost aici în zona noastră la Csikszereda. Dar când puteam să-l aducem pe o sumă pe care ne-o permiteam să o achităm, din diferite motive am decis să nu facem acest transfer, iar acum nici că se mai poate”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform ProSport.

Afla mai multe despre: juan bauzasepsifcu craiova 1948laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare