Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu l-a ”desfiinţat” pe Robert Popa, după România U20 - Italia U20 0-0: ”Nesimţire. Iresponsabilitate. Dezamăgire”

Adrian Mititelu l-a ”desfiinţat” pe Robert Popa, după România U20 - Italia U20 0-0: ”Nesimţire. Iresponsabilitate. Dezamăgire”

Fotbal

Comentarii

Naţionala U20 a României a remizat, joi, în compania echipei similare a Italiei, scor 0-0, la Târgovişte, într-o partidă din Elite League.

Imediat după meci, titularul dintre buturi al echipei naţionale a României, Robert Popa, legitimat la FCU Craiova, a avut un discurs destul de dur la adresa conducerea oltene, în special a lui Marcel Puşcaş, pe care l-a numit ”figurant”. 

Tânărul portar a reclamat că întotdeauna este scos ”ţap ispăşitor” atunci când FCU pierde cu el în poartă.

Adrian Mititelu, despre Robert Popa: ”Nesimţire!”

La câteva ore distanţă, patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a luat şi el poziţie în acest conflict intern, care a devenit public prin vocea lui Robert Popa.

Omul de afaceri a postat pe contul personal mesajul: ”Nesimţire/ Iresponsabilitate/ Dezamăgire. Robert Popa continuă să uimească. Nu cu prestaţiile în meciurile Ştiinţei, ci cu declaraţii tâmpite”. 

De asemenea, a distribuit o ştire în care erau redate cuvintele lui Robert Popa după meciul cu Italia U20.

Robert Popa a bifat 15 meciuri ca titular la FCU Craiova în acest sezon de Superligă şi a încasat 29 de goluri, cu trei partide fără gol încasat

Din cele 15 meciuri cu Robert Popa titular, FCU Craiova a pierdut 10!, unul s-a terminat la egalitate, iar alte patru jocuri au fost câştigate.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Popa, conform transfermarkt.de.

Rivalul pe post al lui Robert Popa, Ionuţ Gurău, a fost utilizat în 16 partide de Superligă în acest sezon şi a încasat 22 de goluri, cu 3 partide fără gol primit. Bilanţ FCU cu Gurău în poartă: cinci victorii, trei egaluri, opt înfrângeri.

Afla mai multe despre: robert popaadrian mititeluromania u20 - italia u20marcel puscas 

viewscnt
Articole similare