Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu junior poate veni fără griji pe stadion, deşi a fost suspendat 6 luni! Ce înseamnă, de fapt, decizia: "Dacă s-ar întâmpla pe stradă sau în mall?" | EXCLUSIV

Adrian Mititelu junior poate veni fără griji pe stadion, deşi a fost suspendat 6 luni! Ce înseamnă, de fapt, decizia: "Dacă s-ar întâmpla pe stradă sau în mall?" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Conducătorii lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu şi fiul său, suspendaţi pentru comportamentul de la meciul cu UTA, pot veni în continuare pe stadion, deşi FRF a dictat suspendări de patru şi şase luni pentru ei.

Suspendaţi, dar în continuare pe stadion! Cum pot intra Adrian Mititelu şi fiul său la meciurile Craiovei

LPF a anunţat că decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF a fost de a-i suspenda pe Adrian Mititelu junior şi Adrian Mititelu cu patru, respectiv şase luni, printre alte sancţiuni. 

Totul după ce Adrian Mititelu jr. a erupt la adresa arbitrului Marian Barbu, după FCU Craiova 1948 - UTA 2-3, în etapa 14 din Superliga. Fiul patronului s-a dus după el la vestiare, unde au urmat momente grave. 

În raport, Marian Barbu scria, printre altele: "Adrian Mititelu junior m-a scuipat, m-a înjurat şi m-a ameninţat că n-o să ies viu vreodată din Craiova". 

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a transmis că cei doi nu vor mai avea acces în anumite zone oficiale, însă vor putea veni pe stadion, pentru a vedea meciurile lui FCU Craiova 1948. 

Pe mai departe, decizia de a se adresa altor instanţe este a arbitrului Marian Barbu. 

"În stadion, da, poate veni, dar nu va mai avea acces la vestiar, acolo unde s-a şi întâmplat. Cam ce ar fi mai mult decât atât din punct de vedere sportiv? Te duci în cele civile sau penale, într-un moment când codul sportiv nu mai poate soluţiona o astfel de cauză, atunci te duci spre autorităţile statului român.

Dacă s-ar întâmpla pe stradă sau în mall, care ar fi sancţiunea pentru persoana aceea, conform legii? Dacă lucrurile au stat aşa, ce aştepţi să ţi se întâmple? Următorul pas e agresiunea fizică şi Doamne fereşte de altceva!", a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu juniorandrei vochinsuspendare adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare