Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a revenit cu un mesaj, la 10 zile după ultimul meci din preliminarii: "Vă mulţumesc tuturor"

Edi Iordănescu a revenit cu un mesaj, la 10 zile după ultimul meci din preliminarii: "Vă mulţumesc tuturor"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, a publicat un mesaj în preajma Zilei Naţionale a României. În rândurile scrise, antrenorul a oferit şi un răspuns cu privire la viitorul său.

Mesajul lui Edi Iordănescu de Ziua Naţională a României conţine şi un pasaj despre viitorul său ca selecţioner

Cu o zi înainte de 1 decembrie, Edi Iordănescu a scris un mesaj cu privire la sărbătoarea românilor. 

Selecţionerul a transmis ce înseamnă pentru el România, după ce a ajuns cu naţionala la EURO 2024, dintr-o grupă câştigată în preliminarii, în faţa Elveţiei. De altfel, România aşteaptă tragerea la sorţi pentru EURO 2024, unde tricolorii fac parte din urna a doua, pe 2 decembrie. 

În cuvintele transmise, Edi Iordănescu a spus că e mândru că se va bucura de EURO 2024, semn că selecţionerul vrea să-şi conducă echipa şi la turneul final din Germania. Imediat după meciul cu Elveţia, selecţionerul afirma că nu ştie ce se va întâmpla cu postul, după ultimul meci de la Campionatul European

"1 Decembrie : 

M-am născut şi am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară. Şi am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător şi apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România şi a adus bucurie atâtor generaţii de români.

Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar şi mândria, de a fi selecţionerul echipei noastre naţionale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noştri minunaţi, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiţii.

Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naţionale va deveni un exemplu iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăşi românii în jurul steagului tricolor şi al spiritului românesc. Este esenţa fotbalului, până la urmă, dar şi cel mai mare câştig, care trece acum dincolo de stadion.

Sunt mândru că sunt român şi că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!

Vă mulţumesc tuturor, români din ţară şi din toate colţurile lumii, pentru energia, afecţiunea şi încrederea voastră. Le-am simţit în fiecare zi, alături de tricolori, şi când ne-a fost mai bine, şi când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă şi de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniţi am demonstrat că totul e posibil!

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a transmis selecţionerul României, Edi Iordănescu, pe pagina personală de Facebook. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu romaniatragere la sorti romania euro 2024tragere la sorti euro 2024 

viewscnt
Articole similare