Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, mesaj emoţionant pentru fanii lui Sepsi: ”A sosit momentul”

VIDEO | Liviu Ciobotariu, mesaj emoţionant pentru fanii lui Sepsi: ”A sosit momentul”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a avut un mesaj de adio pentru suporterii celor de la Sepsi, după despărţirea produsă de clubul covăsnean.

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul lui Sepsi OSK, anunţul oficial al despărţirii de comun acord dintre cele două părţi venind cu puţin timp în urmă.

La fel ca în cazul antrenorului principal s-a procedat şi cu secunzii acestuia, Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache.

Ciobotariu: ”Le mulţumesc!”

Iar lar plecare, Liviu Ciobotariu a avut un mesaj emoţionant pentru suporterii lui Sepsi, cărora le-a mulţumit pentru susţinere şi le-a urat succes.

”A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK, şi aş vrea să transmit un mesaj oamenilor care au susţinut şi susţin în continuare această echipă.

Vreau să le mulţumesc pentru tot suportul şi faptul că v-am simţit, stimaţi suporteri, alături de mine, de echipă. Important este ca echipa să-şi revină şi cu siguranţă rezultatele vor fi cele pozitive pe care toată lumea le doreşte”, a declarat Ciobotariu, pe pagina oficială a clubului covăsnean.

Liviu Ciobotariu a stat 26 de meciuri pe banca celor de la Sepsi OSK. A reuşit nouă victorii, opt rezultate de egalitate şi nouă eşecuri. 

A adus grupării covăsnene un trofeu (Supercupa României) şi a avut un parcurs european de apreciat, turul trei preliminar în Conference League.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare