Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta a pus capac". Primele reacţii după despărţirea lui Liviu Ciobotariu de Sepsi: "Apoi s-a stricat ceva" | EXCLUSIV

"Asta a pus capac". Primele reacţii după despărţirea lui Liviu Ciobotariu de Sepsi: "Apoi s-a stricat ceva" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a comentat despărţirea de antrenorul Liviu Ciobotariu. Fostul atacant a recunoscut că este un moment dureros, mai ales că începutul cu "Ciobi" a fost bun.

Liviu Ciobotariu a plecat de la Sepsi, iar conducerea a vorbit liber despre antrenor

Sepsi a anunţat oficial despărţirea de Liviu Ciobotariu. Laszlo Dioszegi a vorbit despre presupusa plecare a lui Liviu Ciobotariu la Dinamo, iar un alt conducător al clubului din Sfântu Gheorghe a tras concluziile mandatului. 

Conducerea lui Sepsi a crezut că Liviu Ciobotariu încă poate redresa situaţia, dar totul a devenit clar după înfrângerea cu FCU Craiova 1948, scor 2-1

Liviu Ciobotariu a rămas în relaţii bune cu conducătorii echipei, iar Attila Hadnagy a spus că antrenorul îşi va găsi cu siguranţă un nou angajament. 

"Este o zi tristă, că am lucrat cu oameni minunaţi. Şi profesional, şi uman. Pot să zic că Ciobi îşi găseşte repede echipă 100%, că este un antrenor foarte bun, cu un caracter deosebit. Îmi pare rău că n-a reuşit la noi. În primele luni am reuşit, am câştigat Supercupa, am avut un parcurs superb în Conference League, apoi s-a stricat ceva şi nu prea s-a putut regla, din păcate. 

Asta a pus capac, meciul de la Craiova. Nu doar că am pierdut, dar şi jocul lamentabil, cum au jucat băieţii... Patronul s-a gândit să schimbăm ceva. 

Am avut colaborare bună şi cu alţi antrenor, cu domnul Bergodi, cu Leo Grozavu. Am avut antrenori cu care am lucrat foarte bine, dar cu Ciobi cred că m-am înţeles cel mai bine. Cum am zis, îmi pare foarte rău că a trebuit să ne despărţim aşa de repede. 

Obiectivul rămâne acelaşi, intrarea în play-off", a declarat Attila Hadnagy, pentru Orangesport.ro.

Sepsi se pregăteşte să instaleze un antrenor german, fost selecţioner al Ungariei şi antrenor secund la Borussia Dortmund.  

  • 10 e locul ocupat de Sepsi, cu 20 de puncte, cu cinci sub ultimul loc de play-off. 

 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuliviu ciobotariu sepsiliviu ciobotariu dinamoattila hadnagy 

viewscnt
Articole similare