Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi aruncă bomba despre Liviu Ciobotariu la Dinamo, în ziua conferinţei lui Ovidiu Burcă: "Nu!" | EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi aruncă bomba despre Liviu Ciobotariu la Dinamo, în ziua conferinţei lui Ovidiu Burcă: "Nu!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a oferit o primă reacţie, după ce Liviu Ciobotariu s-a despărţit oficial de echipa din Sfântu Gheorghe. De asemenea, afaceristul a dezvăluit că antrenorul nu se va întoarce la Dinamo.

Liviu Ciobotariu, la Dinamo? Laszlo Dioszegi s-a informat şi a aflat răspunsul

Sunt schimbări de antrenori pe finalul acestui an, în Superliga. Două dintre echipele care au produs rezultate sub aşteptări au ales să-i înlocuiască pe tehnicienii cu care au început sezonul, iar informaţiile au curs în ultimele zile. 

Liviu Ciobotariu s-a despărţit oficial de Sepsi, după ce a ratat obiectivul din Cupa României. Echipa din Sfântu Gheorghe are şanse mici şi de a prinde play-off-ul, din care n-a lipsit în ultimele sezoane. 

În paralel, Ovidiu Burcă a susţinut conferinţa de presă de adio la Dinamo. În zona retrogradării cu "câinii", Ovidiu Burcă a făcut pasul în spate. 

Aşa cum s-a întâmplat şi la Dinamo cu antrenorul, despărţirea lui Liviu Ciobotariu de Sepsi s-a produs în condiţii amiabile, iar Laszlo Dioszegi a comentat schimbarea. 

"Ne-am despărţit de Ciobi în relaţii foarte bune, de comun acord şi încercăm să mergem mai departe. Jos plăria faţă de dânsul şi de tot stafful lui! Au fost oameni mai mult decât corecţi. 

Am pierdut un antrenor, dar am câştigat un prieten. Trebuie să îi mulţumim, deoarece datorită muncii dumnealui am ajuns în play-off-ul UEFA Conference League şi în plus am câştigat o Supercupă a României", , a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro. 

Cât despre o posibilă trecere a lui Liviu Ciobotariu la Dinamo, acţionarul lui Sepsi pare că s-a interesat dacă e posibilă. După o primă reacţie despre cel care putea fi noul antrenor de la Dinamo, Laszlo Dioszegi a transmis că Liviu Ciobotariu nu va reveni în "Ştefan cel Mare".  

(n.r. Credeţi că Liviu Ciobotariu va ajunge la Dinamo?) Mai mult decât sigur nu o să meargă acolo", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro. 

De asemenea, Laszlo Dioszegi a comentat şi posibila venire a lui Bernd Storck la Sepsi

Liviu Ciobotariu a antrenat Dinamo în sezonul 2011-2012, iar ca jucător a îmbrăcat tricoul alb-roşu între 1998-2000 şi 2004-2005. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegiliviu ciobotariuantrenor dinamoantrenor sepsiliviu ciobotariu dinamo 

viewscnt
Articole similare