Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am auzit şi eu că l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu". Laszlo Dioszegi a aflat unde poate pleca antrenorul lui Sepsi: "Suntem deschişi la discuţii"

"Am auzit şi eu că l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu". Laszlo Dioszegi a aflat unde poate pleca antrenorul lui Sepsi: "Suntem deschişi la discuţii"

Superliga

Comentarii

Acţioanarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a comentat informaţiile apărute despre schimbările la nivelul băncilor tehnice, în Superliga. Întrebat despre Liviu Ciobotariu, acesta a oferit un răspuns pentru Dinamo.

Sepsi şi-ar putea trimite antrenorul tot în Superliga. Laszlo Dioszegi: "Normal că suntem deschişi la discuţii"

Dacă Dinamo l-a schimbat deja pe Ovidiu Burcă, Sepsi se pregăteşte să se despartă de Liviu Ciobotariu, care n-a reuşit să propulseze echipa spre play-off şi a ratat inclusiv Cupa României, în acest sezon. 

Marţi au apărut informaţii despre o posibilă trecere a lui Liviu Ciobotariu la Dinamo, iar Laszlo Dioszegi a comentat. 

”Am auzit şi eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu ştiu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am apucat încă să vorbesc cu jucătorii şi cu antrenorii. Eu vreau să cred că sunt nişte zvonuri.

Nu vreau să spun prostii, pentru că nu am de unde să ştiu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschişi la discuţii. Ciobotariu mai are contract până în vară.

Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Şi antrenorii sunt acolo, de la toţi am avut aşteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6. Ştiam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi aşteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente.

Nu sunt singurul şocat, am discutat cu toţi de la club şi nu reuşim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel mare bai o să fie”, a spus Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

Ovidiu Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon din Liga 1, în care nu mulţi antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. El a produs o promovare surprinzătoare, dar linia de clasament din Superliga este slabă. 

Dinamo Bucureşti este pe locul 15 în Superliga, cu 10 puncte acumulate, după 17 meciuri.  

Afla mai multe despre: laszlo dioszegiliviu ciobotariuantrenor dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare