Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo. Eşecul din derby-ul cu FCSB, fatal. Anunţul ”câinilor”

OFICIAL | Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo. Eşecul din derby-ul cu FCSB, fatal. Anunţul ”câinilor”

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani) nu mai este antrenorul principal al lui Dinamo. Clubul bucureştean a renunţat la serviciile tehnicianului.

Ovidiu Burcă, out de la Dinamo. Înfrângerea cu FCSB, fatală

Dinamo Bucureşti a anunţat, în mod oficial, că nu mai contează pe serviciile antrenorului principal Ovidiu Burcă.

Astfel, ultimul meci la cârma ”câinilor” pentru Burcă a fost derb-ul cu FCSB, pierdut la limită, scor 0-1.

”OFICIAL. MULŢUMIM, OVIDIU BURCĂ!

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti anunţă, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Ovidiu a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulţi antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situaţie în care mulţi prognozau falimentul, Ovidiu şi-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Şi ce poveste am avut împreună!

La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ''nebunul'' a cărui speranţă nu s-a năruit nicicând, deşi realitatea ne  dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.

Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo şi pentru etica de muncă ireproşabilă, îi mulţumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eşalon. Ele îşi au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.

În cadrul zilei de mâine, o conferinţă de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, prin care Ovidiu va aprofunda în faţa publicului larg şi a jurnaliştilor această decizie. Vom reveni cu detalii în curând.

Mult succes în carieră, Ovidiu Burcă!”, a fost anunţul făcut de Dinamo Bucureşti, pe Facebook.

Deşi a promovat cu Dinamo în Superligă, Ovidiu Burcă nu a reuşit să aibă un parcurs decent în primul eşalon fotbalistic al ţării, acolo unde echipa bucureşteană ocupă locul 15, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare