Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dorinel trebuie să vină la noi”. ”Neamţul”, salvarea lui Dinamo? ”Trebuie creat un şoc la echipă. Ne bate Liga 2 la uşă”

”Dorinel trebuie să vină la noi”. ”Neamţul”, salvarea lui Dinamo? ”Trebuie creat un şoc la echipă. Ne bate Liga 2 la uşă”

Dinamo București

Comentarii

În prezent, Ovidiu Burcă (43 de ani) este antrenorul lui Dinamo, dar nu se ştie încă până când, având în vedere seria de rezultate negative.

Dinamo se află într-o situaţie de coşmar, mai ales după derby-ul pierdut cu FCSB, iar Ovidiu Burcă are zilele numărate la cârma formaţiei bucureştene.

Iar în ajutorul conducerii ”câinilor” vine Giani Kiriţă, care îl propune pe Dorinel Munteanu drept înlocuitor.

”Neamţul” ar putea-o părăsi pe Oţelul Galaţi chiar în pauza de iarnă, fiind nemulţumit de situaţia financiară de la echipa gălăţeană, şi ar putea lua în considerare o posibilă ofertă din partea lui Dinamo.

”Hai să facem asta până nu e prea târziu”

Giani Kiriţă are încredere că o venire a lui Dorinel Munteanu la cârma ”câinilor” ar fi de bun augur şi ar putea salva echipa de la retrogradare.

”Dorinel trebuie să vină la noi. Am spus-o de mult. La ora actuală, dacă mai vrem să schimbăm ceva la Dinamo, trebuie creat un şoc la echipă. Eu l-aş aduce pe Dorinel.

Asta e propunerea mea publică pentru Dinamo. Să creeze un şoc la echipă, să-i facă o ofertă lui Dorinel şi să vină.

Dorinel este iubit, este un antrenor serios, un antrenor care impune disciplină şi muncă. Asta trebuie la Dinamo, nu şampanie, nu dragoste, nu iubire, ce s-a întâmplat până acum.

Hai să facem asta până nu e prea târziu, pentru că ne bate Liga 2 la uşă. Să facem acum”, a declarat Giani Kiriţă, conform Fanatik.

Dinamo se află pe locul 15 în campionat, cu doar 10 puncte acumulate în 17 runde. Echipa din faţa ei, FCU Craiova 1948, a acumulat 18 puncte, după victoria cu Sepsi (2-1).

Afla mai multe despre: dinamooteluldorinel munteanuovidiu burcagiani kirita 

viewscnt
Articole similare