Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, anunţ şocant: ”Nu mai pot, plec!”. Renunţă ”Neamţul” la Oţelul? ”Nu se mai poate aşa, nu mai rezist”

Dorinel Munteanu, anunţ şocant: ”Nu mai pot, plec!”. Renunţă ”Neamţul” la Oţelul? ”Nu se mai poate aşa, nu mai rezist”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani) se gândeşte să plece de la Oţelul Galaţi şi şi-ar fi exprimat nemulţumirea de la echipă apropiaţilor săi.

Oţelul Galaţi este una dintre suprizele plăcute din Superligă în acest sezon, dar lucrurile s-ar putea schimba radical în perioada următoare.

Gălăţenii au suferit un eşec pe teren propriu cu Univeristatea Craiova (1-3), iar la o zi distanţă a venit o veste neaşteptată.

Dorinel Munteanu ar lua în calcul plecarea de la Oţelul

După ce a dat afară deja patru jucători, însuşi Dorinel Munteanu ar fi tentat să plece de la echipă, în pauza de iarnă. ”Neamţul” ar fi nemulţumit de situaţia financiară de la echipă.

Antrenorul Oţelului ar putea renunţa la post dacă nu vede că lucrurile se vor îmbunătăţi în viitor.

”Nu mai pot, plec în iarnă! Ne ajută Primăria şi Consiliul Judeţean, dar nu e de ajuns. Cu banii din drepturile TV, cu tot ce adunăm, abia ajungem la puţin peste două milioane şi jumătate de euro. Ăsta nu e buget pentru o echipă de Liga 1. 

Eu pun suflet aici, am un obiectiv, vreau să fac rezultate, dar nu se mai poate aşa, nu mai rezist aşa”, le-ar fi transmis Dorinel Munteanu apropiaţilor, conform GSP.

Înainte de meciul cu Universitatea Craiova, suporterii Oţelului au venit la stadion pentru a da o mână de ajutor la deszăpezirea arenei, dar nu au fost singuri. 

Au fost însoţiţi de antrenorul Dorinel Munteanu, dar gestul antrenorului de 55 de ani nu l-a dat pe spate pe comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu.

Dorinel Munteanu a venit la Oţelul Galaţi când echipa era în Liga 3 şi a reuşit două promovări succesive. În prezent, gălăţenii ocupă un onorabil loc 8 în Superliga României.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare