Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, neimpresionat de implicarea lui Dorinel Munteanu: ”A luat lopata în mână pentru camerele de filmat” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, neimpresionat de implicarea lui Dorinel Munteanu: ”A luat lopata în mână pentru camerele de filmat” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Meciul Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova programat iniţial de la ora 17:30, în etapa a 17-a din Superligă, va începe cu o întârziere de o oră, LIVE VIDEO pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul 17 din campionatul României, dar disputarea meciului a fost sub mari de întrebare.

Partida era în pericol să nu se mai joace astăzi. Asupra oraşului Galaţi s-a abătut o zăpadă abundentă, iar centimetri serioşi s-au aşternut peste gazonul arenei gălăţene.

Suporterii Oţelului au venit la stadion pentru a da o mână de ajutor, dar nu au fost singuri. Au fost însoţiţi de antrenorul Dorinel Munteanu. Gestul antrenorului nu l-a dat pe spate pe Bogdan Cosmescu.

”Trebuie cu mult înainte să fie dat drumul la încâlzire, de ce Hagi poate face asta? E cineva prost să ţină non stop? O fac pentru că doar aşa funcţionează cu adevărat. Ştiai că va urma chestia asta, dacă îi dai drumul când e zăpadă nu te ajută, asta porneşte într-un anume fel.

Hagi e fraier că o ţine pornit luni întregi? Doar Hagi e fraier... Asta nu e oală să fiarbă rapid, e nevoie de timp şi ei ştiau asta. 

(n.r. despre Dorinel Munteanu care a dat cu lopata) Nu e nimic ieşit din comun, îl tin minte pe Dioszegi, a nins. Dorinel Munteanu a luat lopata în mână pentru camerele de filmat...”, a răbufnit Bogdan Cosmescu. 

Basarab Panduru l-a contrazis şi i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu: ”Nu, nu cred că a făcut-o pentru camere!”. 

  • Scorul din tur a fost 0-0. De asemenea, Oţelul este echipa cu cea mai bună apărare din campionat, doar 14 goluri încasate.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuuniversitatea craiovaoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare