Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu le-a răspuns celor care au râs de el! EXCLUSIV

Dorinel Munteanu le-a răspuns celor care au râs de el! EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu, campion al României cu Oţelul în 2011, a vorbit despre metodele pe care le foloseşte ca antrenor şi de la care nu se abate, după o carieră importantă ca jucător în Germania, la Koln şi Wolfsburg.

Au râs de Dorinel Munteanu, iar acum antrenorul le-a răspuns: "Astea nu sunt metode de şcoala veche"

Oţelul Galaţi este pe locul al optulea, cu 20 de puncte, cu două sub zona play-off-ului. Însă, alegerea lui Dorinel Munteanu din startul sezonului, atunci când a dus echipa într-un cantonament montan, a provocat reacţii contradictorii. 

Basarab Panduru a vorbit despre cei care au râs de metoda folosită de Dorinel Munteanu, iar acum antrenorul care a produs o surpriză cu Oţelul în acest sezon a explicat de ce este importantă pregătirea fizică la munte. 

"Neamţul" se bazează pe perioada în care a acumulat informaţii în Germania, ca jucător, iar metodele le foloseşte acum pe banca tehnică. 

În această iarnă, pentru Oţelul Galaţi ar putea urma şi un scurt cantonament în Turcia. 

"Sunt din acelaşi curent, sunt la modă cu ce se întâmplă în fotbalul mondial. 10 zile le aloc pregătirii fizice montane, după facem cu mingea. Apoi mergem în Turcia sau unde merg echipele noastre, dar 10 zile trebuie să se pregătească (n.r. - fizic). 

În prima parte e muncă fizică şi după cu mingea, dar se pune baza pe exerciţii fizice aerobe şi anaerobe. Nu sunt metode de şcoala veche. Eu am fost în Germania şi ştiu ce înseamnă să fie un jucător pregătit, nu e şcoala veche. Vara şi iarna în Germania am făcut cantonamente la munte, până în 2004 s-a întâmplat, cât am jucat în Germania. Noi ne-am modernizat peste noapte şi cine are buget mare se duce în Spania şi aşa mai departe. 

Nu! Noi suntem o echipă fără buget mare şi compensăm calităţile adversarilor, cum au fost cei de la UTA, cu calităţile noastre, cu organizarea, munca şi cu ce mai pregătesc eu. 

Absolut, cu bani aş face aceleaşi lucruri. În această perioadă de prgeătire (n.r. - din iarnă) mă gândesc dacă să mă duc în Turcia sau la munte, că perioada e scurtă. Încă mă gândesc, că trebuie să schimb programul, vacanţa fiind mai scurtă. Echipa va fi pregătită", a declarat Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu cantonament montancantonament otelulotelul galati superligadorinel munteanu otelul galati 

viewscnt
Articole similare