Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi-a aflat pedeapsa. Câte etape a fost suspendat şi cu cât a fost amendat, după eliminărea din meciul cu Hermannstadt

Gică Hagi şi-a aflat pedeapsa. Câte etape a fost suspendat şi cu cât a fost amendat, după eliminărea din meciul cu Hermannstadt

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) şi-a aflat pedeapsa în urma suspendării primite la finalul meciului cu Hermannstadt, jucat în Superligă.

Hagi, supendat două meciuri şi amendat

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi, ca urmare a eliminării de la meciul cu FC Hermannstadt, disputat în Superligă.

Prin umare, Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

CSM POLITEHNICA Iaşi vs. SC OŢELUL Galaţi – Incidente - În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Otelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC FCSB vs. FCU 1948 Craiova - Eliminare Creţu Valentin (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

AFC Botoşani vs. FC Voluntari - Eliminări Nemec Adam (FC Voluntari), Pius Udeme Junior (FC Botoşani) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorii cu suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei.

AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare Gheorghe Valentin (FC U Cluj) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperligahagi suspendat 

viewscnt
Articole similare