Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru s-a înclinat în faţa unui antrenor din Superligă: "Bravo, ai dat o palmă tuturor! N-au avut încredere în tine" | EXCLUSIV

Basarab Panduru s-a înclinat în faţa unui antrenor din Superligă: "Bravo, ai dat o palmă tuturor! N-au avut încredere în tine" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru s-a înclinat în faţa lui Dorinel Munteanu (55 de ani), fostul său coleg din Generaţia de Aur. "Pandi" l-a felicitat pe Dorinel pentru munca pe care o depune la Oţelul Galaţi şi care dă roade în momentul de faţă.

Dorinel Munteanu a preluat Oţelul Galaţi în Liga 3 şi a reuşit să promoveze echipa în prima ligă din Româniar, iar Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru "Neamţ". Cei doi au dialogat, în direct la emisiunea Sport Report, la Orange Sport 1.

Basarab Panduru, doar cuvinte de laudă pentru Dorinel Munteanu: "N-au avut încredere în tine. Le-ai dat o palmă! Te felicit!"

Intrat în direct prin telefon la Orange Sport, Basarab Panduru a început dialogul cu Dorinel Munteanu prin a-l felicita pe "Neamţ" pentru perioada bună pe care a avut-o şi o are în continuare la Oţelul, după ce a dus echipa din Liga 3 în Liga 1.

Panduru a spus Dorinel Munteanu a reuşit să dea o palmă tuturor celor care n-au avut încredere că va reuşi să transforme Oţelul Galaţi, formaţie cu care a câştigat titlul de campion şi Supercupa României în 2011.

"Bravo, felicitări pentru tot ce faci. Ai dat o palmă tuturor. Te-au trimis în Liga 3, n-au avut încredere în tine. Nimeni n-a crezut în tine! Te-ai ridicat singur, arăţi că ai avut dreptate, că tot ce ai făcut a fost bine. Îţi doresc ca şi în continuare să-şi fie bine", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Nou-promovată, Oţelul Galaţi se află pe locul opt în clasamentul din Superligă, cu 20 de puncte strânse în 16 etape.

Afla mai multe despre: basarab pandurudorinel munteanusuperligaotelul galati 

viewscnt
Articole similare