Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Partida dintre Belgia - Serbia va fi arbitrată de Marian Barbu. Meciul se joacă fără spectatori

Partida dintre Belgia - Serbia va fi arbitrată de Marian Barbu. Meciul se joacă fără spectatori
Comentarii

Belgia şi Serbia dispută miercuri o partidă amicală, care va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din România, condusă de Marian Barbu.

Marian Barbu va fi la centrul meciului amical dintre Belgia şi Serbia, meci care a fost programat iniţial la Bruxelles.

Federaţia de fotbal din Belgia a comunicat mutarea partidei de pe stadionul King Baudouin din Bruxelles, pe stadionul Den Dreef, din Leuven.

Motivul mutării locaţiei partidei cu doar o zi înainte de meci a fost ploaia teribilă, din cauza căreia gazonul a devenit impracticabil. Astfel, gazdele au mutat partida la aproximativ 30 de kilometri de locaţia iniţială. Anunţul a venit cu 24 de ore înainte de ziua meciului.

Belgia - Serbia, cu porţile închise din cauza ploii

Federaţia Belgiană de fotbal a comercializat bilete pentru partida amicală cu Serbia, dar partida se va juca la Leuven, fără spectatori. Persoanele care au achiziţionat bilete pentru meci vor primi banii înapoi.

Belgia este calificată la EURO 2024, după ce a obţinut 17 puncte din şapte partide într-o grupă cu Austria, Suedia, Azerbaidjan şi Estonia.

Serbia este aproape de calificarea la EURO, în cele şapte partide disputate au adunat 13 puncte şi se află pe locul doi într-o grupă cu Ungaria, Muntenegru, Lituania şi Bulgaria.

 

Afla mai multe despre: belgiaserbiamarian barbu 

viewscnt
Articole similare