Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care a venit la lotul naţionalei cu o problemă. Măsura luată de stafful lui Edi Iordănescu: "A fost izolat. Încearcă să protejeze" | EXCLUSIV

Tricolorul care a venit la lotul naţionalei cu o problemă. Măsura luată de stafful lui Edi Iordănescu: "A fost izolat. Încearcă să protejeze" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională a României s-a prezentat la reunirea lotului cu o problemă de sănătate. Valentin Mihăilă (23 de ani) a venit răcit la echipa naţională, iar stafful tricolorilor a luat măsuri de precauţie.

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a dat detalii despre ce se întâmplă în sânul echipei naţionale de fotbal a României înaintea dublei cu Israel şi Elveţia, ultima dublă de calificare la EURO 2024, în grupa I a preliminariilor turneului final.

Valentin Mihăilă s-a prezentat la lotul naţionalei României cu probleme de sănătate. Vochin: "A fost izolat"

Valentin Mihăilă s-a prezentat la lotul naţionalei răcit, iar ca măsură de precauţie stafful l-a izolat de colegi pentru a încearca să protejeze ceilalţi jucători. Totuşi, Andrei Vochin a fost că Mihăilă e din ce în ce mai bine şi va fi apt de joc cu Israel şi Elveţia.

"Mihală a venit şi a fost răcit. Acum e pe finalul răcelii, chiar s-a izolat de grup. A fost izolat un pic de grup, ca să nu transmită. Din acest motiv nu a jucat în ultima etapă de campionat. E spre bine, e cam în a şaptea zi de răceală, e pe final. COVID nu este, din ce am înţeles, e o răceală. Cu amigdale. Stă singur în cameră, la şedinţele tehnice vine cu mască, încearcă să protejeze", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Valentin Mihăilă a reuşit o dublă salvatoare pentru România în meciul tur cu Elveţia, jucat în deplasare, când a egalat pentru tricolor cu două goluri marcate în prelungiri şi a păstrat echipa lui Edi Iordănescu fără înfrângere în drumul către EURO 2024.

Afla mai multe despre: valentin mihailaromaniaechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare