Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie sinceră a lui Andrei Artean după ce a fost convocat în premieră la echipa naţională: "Este o încununare a muncii mele"

Reacţie sinceră a lui Andrei Artean după ce a fost convocat în premieră la echipa naţională: "Este o încununare a muncii mele"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu, selecţionerul naţionalei României a convocat 28 de jucători pentru partidele cu Israel şi Elveţia, ultima "dublă" a preliminariilor pentru EURO 2024.

Andrei Artean (30 de ani) este un nume nou la nivelul echipei naţionale de seniori. Fotbalistul campioanei României, Farul Constanţa, s-a bucurat enorm de prima sa convocare la echipa naţională.

Andrei Artean: "Niciodată nu e prea târziu"

”Am aflat de la domnul Hagi, m-a chemat şi mi-a transmis că selecţionerul m-a convocat. Am primit această veste cu foarte multă bucurie, cu foarte multă mândrie şi sunt foarte, foarte emoţionat. 

Sunt foarte fericit că sunt aici, e o încununare a muncii mele, chiar daca am 30 de ani, dar niciodată nu e prea târziu. Ştiu că domnul selecţioner m-a urmărit de mai mult timp. E o mândrie să ajungi la echipa naţională, orice jucător cred că vrea să îşi reprezinte ţara. 

E prima mea convocare, nu m-am aşteptat să fiu convocat selecţia asta, mai ales că este şi una foarte importantă, dar cred că lucrul acesta îmi arată că nu trebuie să cedez din a crede în ceva. Cu timpul trebuie să te aştepţi la lucruri măreţe, convocarea este un lucru mare pentru mine. 

A fost o campanie foarte bună, o echipă foarte bine organizată, cea mai bună apărare din grupă. Tot timpul am urmărit meciurile cu emoţii şi mi-am dorit tot ce este mai bun pentru această echipă. 

Mi-am propus să mă bucur cât mai mult de acest moment, să dau tot la fiecare antrenament şi dacă se apelează la mine să fac faţă aşteptărilor. 

Voi încerca să ajut cât pot şi cu siguranţă voi lua şi eu multe lucruri din partea jucătorilor care sunt de mult timp la echipa naţională” a declarat Andrei Artean, conform frf.ro

 

Afla mai multe despre: andrei arteanechipa nationalafarul constanta 

viewscnt
Articole similare