Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iureş şi în conferinţă! Nervos, Hagi a dezvăluit ce i-a spus Feşnic după eliminare: "Faci ce vrei! E deja prea mult"

Iureş şi în conferinţă! Nervos, Hagi a dezvăluit ce i-a spus Feşnic după eliminare: "Faci ce vrei! E deja prea mult"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a izbucnit la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic, căruia i-a reproşat o fază petrecută înaintea golului prin care Hermannstadt a egalat-o pe campioana Superligii, scor 1-1.

Gică Hagi a continuat în conferinţa de presă, unde a dezvăluit ce i-a spus Horaţiu Feşnic

Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Hermannstadt, în etapa a 16-a din Superligă. Primul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 27, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Budescu. 

Hermannstadt a egalat în minutul 90+1, prin Alhassan, dar Gică Hagi a reclmat un fault asupra lui Larie, cu câteva zeci de secunde înainte ca mijlocaşul sibienilor să înscrie. 

Gică Hagi a fost eliminat de Horaţiu Feşnic, căruia i-a reproşat faza. "Regele" s-a descătuşat la flash-interviu, apoi în conferinţa de presă. 

Managerul Farului a dezvăluit şi ce i-a spus centralul partidei, după scenele de după cele 90 de minute. 

"Am păţit ceva pe teren şi e incredibil. Să te duci ca antrenor la un arbitru şi să-i ceri fault la o fază clară, fault 100% la Larie, fault clar. Se lasă mingea, luăm gol la aceeaşi fază, VAR consultă şi au închis ochii. Ce să mai înţeleg? Mă duc la el la final, liniştit, şi-l întreb de ce n-a consultat VAR... Direct roşu! Parcă e prea mult. Credeam că există un respect între noi şi ei, că există o comunicare, dar aşa <<Du-te de aici, nu am e discuta cu tine?>>. 

Duc un club şi eu, mă duc să-i cer o explicaţie legată de acea fază... 200% e fault la Larie, faza e clară, revii şi dai fault, că de aia e VAR. L-am întrebat <<De ce n-ai revenit?>>. Roşu! 

I-am zis că-i arogant. Nu poţi să fii aşa de sus, să mă priveşti de aşa de sus, iar eu sunt aşa de jos cu el. Că-mi scrie în raport. Şi îi zic <<Ce mai contează? Scrii ce vrei oricum, faci ce vrei, că am văzut că faci ce vrei pe teren>>. Noi trebuie să înghiţim. E prea mult. Dacă făceam ceva, recunoşteam, dar să te duci să pui o întrebare şi roşu?! Nu putem întreba nimic?

Dacă eu am greşit, ok. Dacă el a greşit, cine plăteşte? Eu sau el? E deja prea mult! Nu sunt doar antrenorul de pe bancă, ci ţin un club. Să nu pot să te întreb ceva? E dreptul meu. A fost fault clar la Larie, e VAR, de ce îl mai aveţi? S-a luat gol din acea fază, mingea n-a ieşit. I-am spus astea şi mi-a dat roşu", a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă de după Farul - Hermannstadt, 1-1, în Superliga. 

La Orange Sport, MM Stoica a explicat de ce faza incriminată de Gică Hagi ar fi fost judecată corect de centralul Horaţiu Feşnic

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi horatiu fesnicgica hagi eliminare farul hermannstadtfarul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare