Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, debordant de sincer când s-a uitat la echipa sa: "Ăştia suntem! Dacă nu le ai pe toate, joci în prima ligă din România"

Leo Grozavu, debordant de sincer când s-a uitat la echipa sa: "Ăştia suntem! Dacă nu le ai pe toate, joci în prima ligă din România"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Leo Grozavu, a comentat meciul-thriller din Copou, cu CFR Cluj, scor 3-3, în Superliga.

Leo Grozavu a oferit o declaraţie fabuloasă după Poli Iaşi - CFR Cluj, 3-3

Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Superligă. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

”Băieţii trebuie felicitaţi, noi suntem lângă ei să-i încurajăm. Ei fac efort, fac posibile toate aceste minuni pe teren. Ei marchează, ei au primit goluri. Cred că puteam să facem mai mult astăzi, puteam să câştigăm, am avut 2-0, jocul în mână. Apoi am căzut total, s-a făcut 2-3.

Am câştigat a doua repriză, 1-0, dar nu a fost de ajuns. A fost un meci spectaculos pentru spectatorii neutri. Ăştia suntem! Se întâmplă astfel de fenomene şi în fotbalul internaţional. Trebuie să poţi să alergi, să pui suflet, să ai foarte mult creier. Dacă le ai pe toate, joci în Champions League.

Dacă nu le ai, joci în prima ligă din România. Suntem o echipă care poate să bată pe oricine, dar să şi piardă cu oricine. Contează câteva clipe care fac diferenţa. Am primit galben, pentru mine e ok. Ultima dată am primit roşu nejustificat. Sunt un antrenor care trăieşte la intensitate maximă, asta e.

Eu cred că antrenorii trebuie să stea pe bancă. Normal, dacă depăşesc limita, plătesc. Dar nu e în regulă să se facă exces de zel”, a spus Leo Grozavu.

CFR are 31 de puncte şi a devenit lider în clasament, la egalitate cu FCSB. Poli Iaşi are 18 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: leo grozavuleo grozavu poli iasipoli iasi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare