Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reproşul pe care Ioan Andone îl are faţă de conducătorii din fotbalul românesc! "Văd că nu sunt conştienţi. S-au făcut greşeli foarte mari"

Reproşul pe care Ioan Andone îl are faţă de conducătorii din fotbalul românesc! "Văd că nu sunt conştienţi. S-au făcut greşeli foarte mari"

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Andone consideră că fotbalul românesc suferă la nivelul strategiei şi a oferit exemplele străinilor ajunşi în campionatele interne, care joacă în faţa celor autohtoni.

Ioan Andone s-a săturat şi a făcut un apel: "Văd că nu sunt conştienţi oamenii care conduc fotbalul românesc"

Ioan Andone a fost ultima dată antrenor la FC Voluntari, în 2018, iar acum se ocupă de un proiect de suflet, la Corvinul Hunedoara. 

După o carieră impresionantă ca fotbalist şi antrenor, "Fălcosul" a tras câteva concluzii despre ce a observat în fotbalul românesc şi a avut câteva lucruri de reproşat celor care decid. 

"Văd că nu sunt conştienţi oamenii care conduc fotbalul românesc că nu suntem într-un moment ok pentru noi. S-au făcut foarte mari greşeli la nivelul campionatului românesc, la regulile care sunt, la jucătorii transferaţi, străini în principal.

Nu se mai dau şanse românilor. Antrenorii din România trebuie să creadă în fotbalistul român, că nu poţi să joci numai cu străini, te slăbeşti la nivel de echipa naţională.

Trebuie făcută o strategie. Ei tot spun că o să facă, dar n-au ajuns să facă, iar ce au făcut au făcut prost, că de asta am ajuns unde am ajuns.

Jucătorii români arată frică, n-au sânge, nu mai avem cotă în străînătate, din cauza valorii slabe a campionatului. Când un jucător din România e analizat să ajungă în străinătate... A jucat cupe europene? N-a jucat, îl mai lăsăm", a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: ioan andoneconducatori superligaconducatori fotbalul romanesc 

viewscnt
Articole similare